IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красота за Свети Валентин: Коса без стърчащи косъмчета

12 февруари 2017 10 30

Как се справих с неприятната „корона“

Снимка: Tialoto.bg

Снимка: Tialoto.bg

Родена съм с естествено къдрава коса, на която околните се радват още откакто бях малка. На голяма част от жените това се струва като сбъдната мечта, защото си мислят, че естествените къдрици са най-лесното нещо за поддържане на света.

Е, не е съвсем така.

Далеч не е вярно, че къдриците са перфектни винаги или че обемът ни е в кърпа вързан.

Един от най-големите проблеми на косата ми обаче, са стърчащите косъмчета.

Веднъж защото постоянно използвам преса (кой каквото си няма, това иска) и втори път, защото къдравата коса по принцип е по-суха и косъмът ми се накъсва лесно.

Така преди всички останали продукти за букли и обем, бях в търсене на такъв, който да ме спаси от „короната“ от накъсани косъмчета, която се бе образувала над главата ми.

Най-големият ми кошмар бе да посрещна Свети Валентин със същата, стърчаща на всички посоки прическа.

Тази година обаче няма да е съвсем така. Успях да премахна стърчащите косъмчета с помощта на новите шампоан и балсам от Forever Smooth на John Frieda.

Познавам добре серията Frizz Ease и в интерес на истината само в тях откривам решение на проблемите ми с косата.

Първи впечатления:

Първото впечатление от продуктите са приятните аромати, които като че са емблематични за John Frieda. Консистенцията е като течна коприна, а измиването на косата става много по-бързо, отколкото с останали шампоани.

В действителност, разликата с останалите шампоани, които съм използвала е, че наистина много лесно се нанася и като че сам се разнася из косата.

Балсамът е нещото, без което принципно не мога. Къдравата коса много се заплита и обикновено още в банята е трудно да разделя кичурите. С балсама Forever Smooth бързо се разплетоха всички възелчета, а косата като че стана една идея по-плътна.

Опаковка:

Опаковката на шампоана и балсама е много удобна. За разлика от останалите, които съм използвала, поставени в твърди флакони и бутилки, от тази може да се използва продуктът в нея до последната капка. Нещо, на което държа, особено ако продуктът е хубав.

Резултат:

Това, което мога да кажа със сигурност е, че повече няма да посрещна Свети Валентин със стърчащи краища. Можете сами да видите разликите от преди и след, като още след първото измиване с шампоана и балсама се откриват съществени разлики. Няма го този „ореол“ от косата ми, защото в крайна сметка... само Купидон на Свети Валентин може да го има.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

lol ( преди 7 години )
Алооо, тЕлото.бг, сменете си модела, че с тази физиономия на стара баница с извара какъвто и грим да и сложите все плаши. Тази от снимката да се вгледа в огледалото преди да се публикува!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар