Кой казва, че не можете да бъдете различни, дръзки и щури? Avon представя своята нова серия гримове – Mark, създадена за онези момичета, които не се страхуват да изразяват себе си чрез ярки цветове и смели визии.

Разнообразната гама включва избрани продукти от декоративната козметика, отличаващи се с подчертани стил и качество. Лице на серията е талантливата Поли Генова.

Заедно с козметичния бранд тя отправя предизвикателство към всички момичета, които са готови да се преобразят с помощта на най-дръзките и магнетични нюанси, за да изненадат не само околните, но и себе си!

Вдъхновена от новото си красиво начинание, Поли записва най-новия си хит – „Споделяме едно сърце“, който бе представен на ексклузивен миниконцерт-парти пред отбраната публика.

Ние вдъхновяваме. Ти твориш. Това е посланието, което марката и Поли Генова отправят към почитателите на стила и красотата. Най-дръзките и интересни резултати са възможни, благодарение на разнообразната цветова палитра, която е обогатена за още по-голяма свобода при творчеството.

Безспорният хит е иновативната спирала за обем, която осигурява до осем пъти по-обемни мигли без ронене, натрупване или размазване.

За магнетичен и сияен поглед се грижат кремообразните сенки за очи, които допълват впечатляващата гама продукти за професионални резултати.

Дързък вид придават смелите нюанси на червилото за 3D омбре ефект, а екстрактите от колаген, ретинол и кофеин се грижат за обема и видимо изглаждат устните.

Впечатляващият финален завършек е гарантиран от лака за нокти с гел ефект, който дава свободата да творите, вдъхновени от най-актуалните тенденции!