IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бихте ли платили 1,1 млн. лири, за да изглеждате като Дженифър Анистън?

18 март 2017 07 00

Актрисата пази младостта и красотата си с крупни суми през последните 15 години

Снимка: NBC/Instagram

Снимка: NBC/Instagram

Когато човек погледне Дженифър Анистън, лесно може да изпадне в безвремие и да забрави коя година сме. Актрисата е живо доказателство, че с напредване на възрастта красотата и младостта могат не само да се консервират, но и да се „развият“! Последните 15 години сякаш не са оставили нито една бръчка, нито един бял косъм, нито една стрия, нито един килограм върху перфектните форми на актрисата от „Приятели“.

Всички искат да научат как Дженифър е успяла да спре времето. Отговорът е прост – с пари. С много пари. Да бъдем по-точни с 1,1 млн. британски лири, инвестирани в красотата ѝ за последните 15-17 години.

Снимка: NBC/Instagram

Това все пак е Дженифър Анистън и тя може да си го позволи, тъй като състоянието ѝ е оценено на 115 млн. лири. Ето и за какво точно са похарчени от нея през годините:

Диета – £16 328 годишно

Анистън многократно е признавала в интервюта, че агент ѝ е казал, че е прекалено пълна за камерата. Ето защо тя е решила коренно да промени хранителния си режим.

„Хранех се ужасно неправилно – с млечни шейкове и пържени картофки. Беше време да обърна внимание на храненето“, разкри преди години актрисата.

В края на 90-те Джен минава на нисковъглехидратна и високопротеинова диета. През 2001 тя става клиент на Diet Designs – компания, която осигурява готови балансирани здравословни менюта. Седмично звездата плаща по £314 за храна, което годишно прави £16 328.

Лице – £6 040 годишно

Анистън използва всички екстри на съвременните технологии, сред които лазерът CACI – вид неоперативен лифтинг, предпочитан от приятелката на принц Хари Меган Маркъл. Една процедура струва £ 50 на сесия като препоръчително е да се прави веднъж месечно. Годишно това струва на хубавицата 600 паунда.

Джен е фенка и на хубавите кремове. От 2000 г. насам тя ползва козметика, съдържаща AHAs – алфа хидрокси киселини, които имат функцията на лек химически ексфолиант.

Сред разкрасителните ѝ процедури влиза „ултратерапия“ (по £750 два пъти годишно0 и „термидж“ (£90 на час, веднъж месечно).

Анистън ползва и поредната лазерна иновация за намаляване на бръчки и белези от акне – около £250 за 30 мин, 4 пъти годишно.

Преди големи събития като „Оскарите“ и „Златен глобус“ актрисата посещава и спа центъра на Трейси Мартин, където оставя по £360. Грубо казано за красивата си кожа Дженифър дава средно по £6 000 годишно.

Снимка: Instagram

Коса – £6 975 годишно

Когато стартира ситикома „Приятели“ през 1994 героинята на Анистън Рейчъл направи истински фурор с прическата си. Самата звезда многократно е признавала, че не е харесвала косата си тогава. Сега обаче тя изглежда безупречно и е поверена на грижите на Крис МакМилън, който я таксува по £450 за подстрижка на всеки 6 седмици.

Имиджът ѝ на блондинка пък е поверен на Майкъл Канале, който поддържа цвета ѝ срещу £325 на посещение. Годишна сума: £6 975

Грим – £676

За декоративна козметика на Chanel и Armani Джени се бърка с по £700 на година. Вежди – £720. Веждите си хубавицата оправя при козметичката на Ким Кардашян и Виктория Бекъм – Анастейша Соар, която таксува по £60 на визита или £720 годишно.

Снимка: NBC/Instagram

Тен – £1 924

Изкуственият си тен Анистън поддържа в Ibiza Tanning Salon, където влиза в спрей кабинката срещу £37 веднъж седмично (£1 924 годишно).

Врат – £366

Жените над 40 полагат грижи не само за лицето, а и за врата си и Анистън не прави изключение. Ето защо е готова да плати £366 за един крем Euoko Fractional Neck Lift Concentrate, който издържа до година.

Нос – £20 000

За последните две десетилетия Анистън неколкократно си е правила ринопластика, за която е платила около £20 000.

Снимка: Instagram

Гръдна обиколка – £5 000

Дженифър никога не е признавала дали има силикон в гърдите. Холивудският пластичен хирург д-р Зара Харутинян обаче вярва, че тя си е правила мастопексия – процедура, която повдига и оформя, а не толкова увеличава гърдите. Подобна манипулация струва около £5 000.

Обща поддръжка за година – £70989.

За 15 години това прави около £1 064 835

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

333 ( преди 7 години )
каквото и да прави годините си летяяяяяяяяяяяяяят
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
muki77 ( преди 7 години )
Анистън никога не е била красива. колкото и пари да дава всеки.... Това не е хубава жена. безлична е. Крива физиономия
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 7 години )
Ако имах нейните пари и професия ,да бих платила.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар