Веждите ни са много съществена черта за лицето ни и разпознаването му. Плътните вежди добавят различен чар на лицето ни, но не всеки може да се похвали с плътни вежди.

И макар безупречните вежди понякога да изглеждат мисия невъзможна, има начини да се сдобием с тях, при това само за няколко минути. Просто трябва да изберем правилния метод.

Ако използваме молив за вежди

Това е чудесен начин, ако искаме да подчертаем веждите фино. Трябва да започнем от вътрешната страна на веждите (най-близо до вътрешния ъгъл на очите) и да очертаваме с леки движения. Това се случва от вътрешната страна на веждите, като следваме посоката на растеж на косъма.

Ако използваме спирала за вежди

Когато искаме да подчертаем веждите дори повече, можем да нанесем и спирала за вежди след молива. Тук отново нанасянето започва от вътрешния ъгъл на веждата и продължаваме като следваме посоката на растеж на косъма.

Още по темата

Гел за вежди

Употребата на гел за вежди добавя най-много цвят, като същевременно поддържа веждите на едно място и не позволява на косъмчетата да се разместват. Гелът се нанася с бързи възходящи движения, като се следва формата на веждата.