IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 лесни начина да се сдобием с плътни вежди

15 март 2017 13 20

Само за няколко минути

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Веждите ни са много съществена черта за лицето ни и разпознаването му. Плътните вежди добавят различен чар на лицето ни, но не всеки може да се похвали с плътни вежди.

И макар безупречните вежди понякога да изглеждат мисия невъзможна, има начини да се сдобием с тях, при това само за няколко минути. Просто трябва да изберем правилния метод.

Ако използваме молив за вежди

Това е чудесен начин, ако искаме да подчертаем веждите фино. Трябва да започнем от вътрешната страна на веждите (най-близо до вътрешния ъгъл на очите) и да очертаваме с леки движения. Това се случва от вътрешната страна на веждите, като следваме посоката на растеж на косъма.

Ако използваме спирала за вежди

Когато искаме да подчертаем веждите дори повече, можем да нанесем и спирала за вежди след молива. Тук отново нанасянето започва от вътрешния ъгъл на веждата и продължаваме като следваме посоката на растеж на косъма.

Гел за вежди

Употребата на гел за вежди добавя най-много цвят, като същевременно поддържа веждите на едно място и не позволява на косъмчетата да се разместват. Гелът се нанася с бързи възходящи движения, като се следва формата на веждата.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари