IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да намалим целулита и да отслабнем?

4 май 2017 09 10

Cellulit Express - антицелулитен стимулатор за отслабване Мохито - 7 дни

Снимка: Cellulit Express

Снимка: Cellulit Express

Целулитът засяга почти 90% от хората – и мъже и жени – независимо от възрастта. Най-често той „се настанява“ на бедрата, дупето и корема. Тази неприятна „портокалова кожа“ се получава в следствие на 3 физиологични нарушения: прекомерно натрупване на мазнини, задържане на течности и деформация на колагеновите структури. На практика мастната тъкан се разраства, деформира съединителната тъкан, притиска и микрокръвоносните съдове, в следствие на което хипертрофиралата съединителна тъкан създава видимите нагъвания на кожата. Причините за появата и натрупването на целулита са хормонални, наследствени, в следствие от нездравословно хранене и режим на живот, стрес и др.

CELLULIT EXPRESS е стимулиращ коктейл със свеж вкус на мохито за оформяне на силуета и изглаждане на целулита. Комбинира зелен чай и гуарана, които стимулират изгарянето на мазнини с касис, бъз и черешови дръжки, известни с дрениращото си действие. Удобната опаковка и лесната употреба на CELLULIT EXPRESS бързо ще го превърне във Ваш незаменим съюзник в борбата с излишните килограми и целулита!

Целулит експрес CELLULIT EXPRESS комбинира три основни действия за намаляване на целулита.

1. Атака на мастните клетки и изгаряне на мазнини

ЗЕЛЕН ЧАЙ: Китайският зелен чай притежава много ценни свойства. Традиционно се използва като диуретик и липолитик, стимулира термогенезата (повишава разхода на енергия на тялото), има антиоксидантни свойства.

ГУАРАНА: Съдържа вещества, които стимулират и помагат на тялото да се пребори с умората: гуаранин и кофеин стимулират едновременно физически и интелектуално. Традиционно се използва за отслабване, т. к. ограничава действието на фосфодиестеразата и улеснява разграждането на триглицеридите, натрупани в адипоцитите.

L-КАРНИТИН: Както повечето аминокиселини, L-карнитин се среща в храната, която ядем: месото е най-богатият източник, в много по-малка степен L-карнитин се набавя от млякото, а в растителните храни количествата са практически незначителни. Чрез храната си набавяме около 75% от общото количество L-карнитин за деня, останалите 25% организмът синтезира сам. Изключение са вегетарианците, които чрез храната успяват да си набавят 10% и синтезират останалите 90%. Биосинтезът се случва в мозъка, бъбреците и черния дроб с помощта на две от есенциалните аминокиселини – лизин и метионин. Двата ензима участват в редицата химически реакции и са силно зависими от наличието на витамин C (дефицитът му може значително да наруши биосинтеза на L-карнитин). Карнитинът играе важна роля при транспортирането на дълговерижните мастни киселини и участва в производството на енергия. Важен е за правилното функциониране на мускулите, включително сърцето. Като част от нискокалорична диета, L-карнитин стимулира изгарянето на мазнини и производството на енергия от мускулите.

2. Стимулиране на дренаж и елиминиране на отпадни вещества

КАСИС: Листата от касис са богати на флавоноиди, включително полифеноли с диуретичен ефект. Те улесняват извеждането на вода и отпадни продукти чрез урината. Полезни са при венозна недостатъчност и чупливост на капилярите.

БЪЗ: Използва се от векове в билколечението. Спомага отвеждането на отпадни продукти от тялото. Плодовете имат лаксативен ефект и прочистват. Кората и цветовете са богати на клей, танини и флавоноиди с диуретичен ефект.

ЧЕРЕШОВИ ДРЪЖКИ: Притежават прочистващи и диуретични свойства и се използват за очистване от токсини и задържани течности. Съдържат флавоноиди и калиеви соли, които стимулират храносмилането и отделянето.

3. Изглаждане на целулита и стягане на кожата

ЗЕЛЕН ЧАЙ: Богат на антиоксиданти и минерали. Подобрява еластичността на кожата и изглажда фиброзната тъкан. Диуретик и липолитик.

ГУАРАНА: Съдържа кофеин, който стимулира разграждането на мазнините.

Съставът на дневната доза от 30 мл (2 пъти по 1 ампула сутрин и на обяд преди ядене) е: екстракт от гуарана 6.75 г; екстракт от касис 6.45 г; екстракт от дръжки от череши 3.60 г; екстракт от зелен чай 3.38 г; екстракт от бъз 3.38 г; L-карнитин 150 мг; EGCG 40 мг; кофеин 68.62 мг; екстракт от черен пипер 3.37 мг и Витамин С 18 мг (22.5% от препоръчителния прием).

Употреба: Разтворете съдържанието на 1 ампула – 15 мл – в чаша с вода. Приема се 1 ампула сутрин и 1 – на обяд преди хранене.

Внимание: Следвайте упътването. Пазете от деца. Не се препоръчва за деца, юноши, бременни и кърмещи жени. Не се приема между храненията. Не е лекарство, а част от балансирана диета и здравословен режим на живот. Съхранявайте на подходящо място без директна светлина, нагряване и висока влажност. Разтръскайте добре преди употреба.

Внимание: Високо съдържание на кофеин. Не се препоръчва за деца, бременни и кърмачки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари