IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 3 съвета как да сме красиви при полет

24 юни 2017 09 30

Самолети, влажност... все решими проблеми

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Много важно е да изглеждаме красиви когато сме на земята и когато сме във въздуха.

Пътуването в турбулентно небе понякога може да се отрази много негативно върху красотата ни и да бъдем изненадани как изглеждаме преди излитане и след кацане.

Независимо дали става въпрос за дълго или кратко пътуване, по-добре обърнете внимание на следните три трика, с които ще бъдете винаги в съвършена форма и вид.

1. Хидратирайте се

Точно както когато сте на земята, така и във въздуха е много важно да бъдете добре хидратирани. Пийте повече течности и наблягайте повече на водата, тъй като полетите могат да направят кожата ви дехидратирана и с усещане за сухота.

2. Не се отказвайте от слънцезащитата

Нанасянето на правилния продукт със защитен фактор против слънце дори по време на полет е много важен момент. Не забравяйте да пуснете щората на прозореца и да останете красиви.

3. Изберете правилната козметика

Опитайте се да използвате продукти за коса и лице, които са съвместими с летенето със самолет. Не се лишавайте от сухия шампоан за косата, а за лицето – хидратиращ крем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари