Аврам Големечков отбеляза първата годишнина на своето ателие със специално парти. Той представи най-иновативния метод на подстригване – „гравитационно геометрично етажиране“, патентован от самия него.

Чрез тази техника се постигат максимално преляти и геометрично чисти етажи като всеки косъм е по-дълъг от съседния точно с толкова, колкото е разстоянието помежду им.

Колегите, приятелите и клиентите на Аврам Големечков се насладиха на модно дефиле, в което бяха показани екстравагантни коси и част от новата колекция на родна модна къща.

Гостите на стилното парти имаха възможността да се насладят на 8-степенно суши меню, приготвено от самураите от MasterChef – Евгени Йорданов, Стефан Стефанов, Божана Кацарова и Симеон Червенков.

Аврам замина за модната столица Париж, за да участва в международно обучение за най-новите тенденции в подстригването и колорирането.