IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как можем да имаме естествено по-големи устни?

23 септември 2017 13 15

Без излишни и опасни интервенции

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Плътните устни безспорно придават секси излъчване, но перманентното им уголемяване може да има и своите странични ефекти, а резултатът невинаги е особено очарователен.

Инжекциите могат да причинят болка, а някои продукти за уголемяване на устните крият риск от нежелани алергични реакции като зачервяване или сърбеж.

За радост, не е нужно да се подлагаме на подобни интервенции, за да се сдобием с плътни и красиви устни. Вместо това, можем да използваме някои умни стратегически стъпки с помощта на грима и по този начин да подобрим вида на устните си.

Тези, които обичат естествената красота и умните пътища за подобряване на външния вид, трябва да знаят, че нанасянето на правилните продукти на точното място може да направи устните да изглеждат по-плътни.

1. Подчертаване

С молив за устни се очертават горната и долната устна. Отново с молива се запълват устните, след което се нанася матово течно червило.

2. Гланц

В центъра на устните се нанася гланц, като по този начин се придава по-голяма плътност.

3. Нюанс

Можем да нанесем различни нюанси червило. Първо се нанася по-тъмен цвят в най-горната и най-долната част на устните, след което се добавя по-светъл нюанс само в центъра им. Така се подчертава средата на устата, за да изглеждат устните по-закръглени и по-плътни.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари