IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За първи път у нас – шампионат по перманентен грим

27 септември 2017 08 10

Състезанието ще бъде част от Арена на красотата

Снимка: Арена на красотата

Снимка: Арена на красотата

На 1 октомври, в рамките на Arena of Beauty Professional, ще се проведе първият открит шампионат по перманентен грим. Той се организира със съдействието на най-големите брандове в тази област, които са представени на българския пазар.

Организаторите на Permanent Make Up Championship имат за цел да покажат най-добрите специалисти в България, които притежават нужните сертификати, опит и умения за тази услуга. Темата на шампионата е „Перманентен грим на вежди, техника косъм по косъм“, а посетителите ще могат да наблюдават работата на състезателите на живо.

„Перманентният грим не е толкова нова, но е изключително динамично развиваща се услуга и се търси от хиляди жени. Тя е колкото разкрасяваща, толкова и естетична в следствие на някакви здравословни причини. Ние имаме задачата не само да проведем конкурса по регламент, но и да разясним на потребителите подробности за тази услуга – каква е разликата между апаратен и ръчен метод, каква е разликата между микроблейдинг и микропигментация и т. н.“, коментира организаторът Красимира Краева.

Неизменна част от Арена на красотата, която ще се проведе от 29 септември до 1 октомври, са и професионални конкурси за грим и нейл дизайн, в които участие взимат най-креативните Make-up артисти и Nail Art дизайнери, стриктно оценявани от българско и международно жури с представители от престижни световни организации, асоциации и школи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари