IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона и нейните тайни за красота

8 декември 2017 16 30

Изпълнителката разкрива тайни за визията

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Мадона създава нова линия за грижа за кожата, която идва от Япония. Името на марката ще бъде MDNA, кръстена на 12-тия ѝ студиен албум.

Звездата е доказала своята предприемчивост в годините, изградила е кариера със самочувствие и увереност, а сега е готова за нови предизвикателства.

„Това е кулминацията на живота, прекаран на пътя, където има много активност и малко сън. В края на краищата, добрите продукти, сънят и водата са ключът към съвършената кожа“.

„Сокът не е вода! Водата е вода!“ – казва 59-годишната поп кралица. Легендарната изпълнителка, родена в Мичиган, има шест деца.

Най-голямото от които е Lourdes Leon (21). „Мечтая да лежа край басейна, без да нося слънцезащитен крем и да направя хубав тен“, казва тя, но се гордее, че винаги се е грижела за кожата си.

Тя винаги е била човек на изкуството, но и преди да стане известна е поддържала здравословен режим и е ползвала хубава козметика.

„Когато правех прехода от танц към музика, можех да спестя малко пари и да не си правя масаж на Седма улица веднъж на няколко седмици“, казва тя.„Не знам защо се грижехме за кожата си, но го правехме“.

Актрисата има предвид и нейната най-добра приятелка Деби Мазар, която по онова време се изявявала като гримьор.

Още можете да прочетете в TeenProblem.net

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари