IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топ 10 тенденции в красотата за 2018 година

1 януари 2018 14 15

Какво ще бъде модерно в следващите 365 дни?

Снимка: Vogue

Снимка: Vogue

Колкото дни имаше през 2017 година, толкова и тенденции. Нагледахме се на какви ли не чудни неща, а най-дръзките се запечатаха в ума ни.

Все още трудно ще се отклоним от тенденцията за блясък буквално навсякъде и разнообразните дръзки предложения за веждите ни.

Разбира се, нова година – нов късмет! Настъпващата 2018 година за нас идва с един обзор на тенденциите, които ще владеят следващите 365 дни.

Ето кои са те:

1. Обемни мигли

Красивите и дълги мигли винаги са били най-лесният начин да подчертаем погледа и да му придадем малко магнетичност. През 2018 година тази тенденция ще отбележи своя пик, а ние най-добре бързо да се сдобием с един чифт изкуствени мигли или да се подложим на процедура поставяне косъм по косъм.

2. Естествени масла

С всяка година все повече и повече откриваме предимствата на естествените масла, с които кожата ни става по-красива, устните ни са по-нежни, а косата ни е точно толкова хидратирана, колкото трябва да бъде. За целта, подарете си за Нова година един комплект от естествени масла и започвайте да ги използвате веднага!

3. Фон дьо тен като за мен!

Все повече компании се насочват в създаването и лансирането на огромна гама от цветове на фон дьо тена. По този начин всяка една жена ще може да прикрие несъвършенствата, без да стои като с маска на лицето или да има контрастна линия в краищата му. Време е да кажем „Сбогом“ на козметичните продукти, които не са 1 към 1 с нашия цвят на кожата.


4. Коса като на Рапунцел

Дългата коса винаги е била символ на женственост и това няма изглед да се промени и през тази година. Все по-модерно ще става дамите да се радват на гъста, дълга и обемна коса.

5. Пикси прическа

Актуалните тенденции в красотата за 2018 идват и с напълно противоположната крайност в прическата. Дългата коса се среща с пикси или много късата такава, за да докаже, че една жена може да бъде красива по всеки един начин.

6. Геометрични форми в маникюра

Обикновено тенденциите при маникюра варират според сезона. Така за пролетта залагаме основно на флорални елементи, а зимата – на снежинки или красиви коледни акценти. Тенденцията за геометрични фигури и форми ще бъде абсолютен хит за цялата година, без значение по кое време на годината се случва.


7. Ярки сенки за очи

Класическият опушен грим никога вече няма да бъде същият. За 2018 година ще залагаме основно на блестящи сенки за очи в ярки цветове и метални отблясъци. Изберете любимия си цвят, който подхожда на цвета на очите ви и експериментирайте смело.

8. Ролка за лице

Тези ролки, които приличат на уреди за боядисване на стена, но в много по-малък вариант, ще бъдат абсолютен хит през 2018 година. Дерма ролерите са само една част от доказателството, че всякакви устройства за красива кожа ще бъдат на почит.

9. Комплекти за грим

Все по-често дамите се ориентират не към купуването на козметични продукти един по един, а в сдобиването с цели комплекти, които съдържат всичко необходимо. Плюсът тук е, че освен значително по-ниската обща цена, тези комплекти позволяват да изпробваме неща, които иначе не бихме си взели. Кой знае, може би точно това зелено стои страхотно на очите ни.

10. Черна очна линия

През 2017 някак оставихме настрана класическата черна очна линия и я заменихме с цветна и блестяща такава. Е, през 2018 черното ще се завърне и то с пълния си блясък. Както видяхме на ревюто на Marc Jacobs, ще залагаме на цялостно очертаване на очите, което дава най-добрия възможен акцент върху погледа.


Очаква ни една меко казано красива 2018 година!

Снимки: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари