IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 идеи за фитнес прическа: Алтернативи на високата опашка

13 януари 2018 07 00

Звездите и вдъхновението в косата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

След празниците и стабилното похапване идва време за нови изводи как искаме да тръгне новата година и обикновено те включват често посещаване на фитнеса.

Разбира се, няма нужда да говорим за всички предимства на спортуването, но ще обърнем внимание на друго – косата.

Докато сме в залата искаме колкото може по-малко неща да ни разсейват, затова търсим възможно най-добрите прически.

За идеи се обръщаме към звездите и ви представяме техните варианти на супер коса дори и във фитнеса.

1. Бела Хадид

Супермоделът традиционно се спира на най-бързата и ефективна прическа – високият кок. За нея не ви трябват специални изделия за постигане, а само един хубав ластик за коса. Увийте косата и я вдигнете високо горе и сте готови.

2. Тейлър Хил

Красавицата избра и вдъхнови своите фенове със супер практична прическа. Тя раздели косата на прав път и направи две плитки, започващи още от главата. Рибената кост се постига лесно, а така е сигурно, че и косъм няма да ви попречи да тренирате.

3. Роми Стридж

Моделът е избрала алтернативна прическа за фитнеса, с която не се губи супермоделският блясък. Тя е прибрала предните кичури назад с помощта на обикновена фиба, с което изглежда перфектно, а и няма какво да ѝ попречи на тренировка.

4. Сара Сампайо

Подобно на Тейлър Хил, Сара Сампайо също се е спряла на прическа с две плитки.

5. Жозефин Скривер

При красавицата важи същото правило, което и при нейните колежки – няма по-добро от плитките. Тя е разделила косата на две плитки отстрани, за да тренира спокойно бокс.

6. Кендъл Дженър

Супермоделът е взела пример от приятелката си Бела Хадид и също се е спряла на висок кок, плътно прибиращ косата по главата.

7. Емили Дидонато

Брюнетката е избрала плитка, но за разлика от другите супермодели, нейната не е разделена на две, а е една, преметната на една страна. Свободно падащите кичури са отстрани и осигуряват спокойствие при трениране.

8. Адриана Лима

Ветеранката от Victoria's Secret е избрала красива алтернатива на конската опашка – висока плитка. Вържете косата високо горе и започнете да я сплитате. Така хем ще сте различни, хем ще ви е удобно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари