IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кара Делевин за Dior: Как да запазим младостта?

16 януари 2018 07 40

Новата линия на марката

Снимка: Dior

Снимка: Dior

Съвременните жени знаят колко е важна красотата и искат да я запазят далеч от признаците на стареене. Модерните дами обаче имат едно изискване – това да се случва сега, на момента, без да се налага да чакат. Младите жени нямат време и искат своите резултати видими, моментални и.. ако може вечни.

Вдъхновени от прогнозната медицина, от Dior представят новия режим Capture Youth, който забавя признаците на стареене още преди да са се появили.

Режимът съдържа селекция от най-мощните естествени съставки, които са нежни върху кожата, а научен пробив са текстурите в екологично създадените опаковки.

Комбиниращият крем за ултрапревенция идва с 5 допълващи серума, които спомагат за изтриването на появилите се признаци на стареене.

Кремът

Кремът, с главно К, Age-delay Advanced Creme, поддържа младостта с ултрафина текстура и най-висока концентрация на антиоксиданта Iris Florentina. Цяла ботаническа преплетена структура е тук, за да стимулира вътрешните устойчиви процеси на епидермиса ежедневно, докато моментално изглажда кожата.

Избистрящ серум

The Glow Booster е това, което всички искаме, когато гледаме супермодели като Кара Делевин и сияйните им кожи. Сливата Какаду е със 100 пъти по-концентриран Витамин С от портокалите, а комбинацията с Алфа хидрокси киселини избистря тена и действа против видимите белези на умората.

Напомпващ серум

The Plump Filler действа с хиалуронова киселина, за да хидратира в дълбочина и на повърхността, а кожата става много по-плътна и еластична. Можете да го използвате като интензивна терапия през зимата или за борба срещу стреса на околната среда.

Матиращ серум

The Matte Maximizer матира и изглажда, а комбинацията от млечна киселина, розова глина и цинков глюконат регулира производството на себум и излишното омазняване. Ежедневното решение за комбинирана кожа заличава несъвършенствата и оставя кожата мека и нежно матирана.

Лифтинг серум

The Lift Sculptor скулптира и повдига кожата, борейки се срещу загубата на еластичност и тонус. Той стяга, а лицевите контури изглеждат по-дефинирани. Активните съставки са естествени полифеноли от зелен и бял чай.

Успокояващ серум

The Redness Soother успокоява раздразненията по кожата и коригира ефективно зачервяванията. Памуковите пептиди карат кожата моментално да се чувства по-комфортно, а визуално се вижда видимо изравнен тен.

За лице на новата серия от Dior е избран супермоделът Кара Делевин.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари