IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневен крем за лице Snail Perfection на REFAN – отличник по красота

25 януари 2018 12 25

Продуктът отличен в класацията Best Beauty Products 2017 на списание ОК!

Снимка: Refan

Снимка: Refan

След края на гласуването и обобщаване на резултатите в класацията Best Beauty Products 2017, дневният крем за лице Snail Perfection от едноименната козметична серия на REFAN грабна първото място.

Продуктът е подходящ за ежедневна употреба и защитава кожата от вредното въздействие на UV-А и UV-В лъчите. Богатата гама от активни компоненти в екстракта от охлюви стимулира клетъчните функции, активира кожата, подпомага регенерирането й и забавя процесите на стареене.

Козметичната линия с екстракт от охлюви е подходяща за всички възрасти със своето подчертано антибактериално и антиоксидантно действие. Освен дневен крем и серум за лице, тя съдържа и нощен крем за лице, флуид-концентрат, крем за ръце и крем за тяло, които правят кожата по-стегната, еластична и хидратирана.

През изминалата година REFAN получи признание и в друга престижна класация.

Козметичният бранд спечели Златен сертификат в селекцията „Любима марка на българския потребител 2017“ за най-много потребителски гласове в хода на гласуването, както и първо място в категориите „Козметика“ и „Българска марка“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари