IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пролетта на пеперудите: 3 задължителни козметични продукта

2 март 2018 05 30

С какво трябва да открием сезона и как да го направим умно?

Криси Табачка; Снимка: Личен архив

Криси Табачка; Снимка: Личен архив

Разликата в сезоните определя и спецификата на козметиката, която използваме. Логично е през зимата да заложим на по-силна хидратация както за кожата, така и за устните. Разцъфването на пролетта обикновено се асоциира с цветове и нов живот както в природата, така и във външния ни вид.

Като бюти редактор, винаги следя най-подходящите моменти за сдобиване с нови продукти, а този месец Avon ни предоставят страхотна възможност за това.

Пролетните пеперуди буквално долитат през последните няколко дни на февруари със специално предложение към всички.

В следващите няколко брошури има продукти, маркирани с пеперуда. Можем да си поръчваме от тях и по този начин да уловим и съберем пеперуди, като поръчка за 20 лева носи 1 пеперуда.

Със събраните пеперуди смело можем да поръчаме от специална селекция продукти, всеки от който на символичната цена от 49 стотинки.

Колкото повече пеперуди имаме, толкова по-висок ценови клас е специалният продукт. Можем да използваме пеперудите както пожелаем – да съберем 10 и да вземем 1 специален продукт от комплект за 10 пеперуди, или 2 специални продукта от опциите за 5 пеперуди, или 5 специални продукта от опциите за 2 пеперуди.

Разбира се, веднага се възползвах от предложението на Avon и селектирах топ 3 на задължителните за мен продукти за пролетта, обозначени със знака на пеперудата в брошурата.

1. Матиращо червило

Всяка една жена знае, че правилното червило прави чудеса. Матиращите формули са ми любими, а цветът Wild Cherry е достатъчно наситен, за да елиминира нуждата от грим на очите. Наситеният нюанс е сред любимите ми и напълно отговаря на желанието ми да посрещна пролетта с подобаващо цветно настроение. Червилото True Colour Perfectly Matte е обозначено с пеперуда, което е още един бонус за бюджетно обновяване на козметичната палитра.

2. Спирала за обем

Пролетното почистване идва за козметичния ми несесер с прибирането на тежките очни линии и сенки, които използвах често през зимата. Лекотата на пеперудата се пренася от брошурата на Avon върху погледа ми със спирала за обем Avon True Blackest Black. Харесвам черния цвят, защото с него отварям погледа и не се налага да използвам никакъв друг продукт, който да утежни допълнително визията ми. В крайна сметка, пеперудите и пролетта се характеризират с фееричност и лекота.

3. Парфюм

Едно от най-важните неща, които трябва да сменим в козметичния си несесер със смяната на зимата с пролетта е парфюмът. Ако през студените дни харесвах повече силни и тежки аромати, то през пролетта те стават твърде наситени и дори за мен лично – неподходящи. Сред големите фаворити и превърнали се в класика за мен е един аромат, към който прибягвам всяка пролет – Little Black Dress на Avon. Разбира се, уцелих най-подходящия момент да се сдобия отново с него, тъй като той също е маркиран с пеперуда.

Ако една жена има правилното червило, ефектната спирала за обем и подходящ парфюм, то със сигурност сме се сдобили с най-необходимото за пролетното почистване на козметиката.

Още за програмата, пролетните пеперуди и специалната кампания на Avon можете да видите тук.

Още кадри на селекцията ми задължителни продукти за красотата през пролетта – вижте в галерията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари