IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нахранù кожата и косата с най-ефикасната комбинация от натурални съставки!

27 февруари 2018 07 40

Как да се сдобием с естествена красота?

Снимка: Alive

Снимка: Alive

С напредване на възрастта много жени започват да се притесняват за външния си вид. И с право – годините не прощават, оставяйки най-видимите си следи на най-видимите места – кожата и косата. За съжаление козметиката за локална употреба не дава максимални резултати – действието ѝ е само повърхностно, а ефектът ѝ – временен. Дори най-скъпите кремчета и серуми не могат да заличат белезите, които времето оставя след себе си. И това е логично – все пак възстановяването трябва да започне отвътре навън, а не обратно.

Не закъснявайте с грижата за кожата и косата!

Главна причина за увреждането на кожата и косата е дефицитът на хранителни вещества. Още след 21-годишна възраст естественият синтез на колаген се забавя с 1% на година. След трийсетте загубата на този толкова важен за кожата белтък става драстична, забавя се и производството на други, също толкова важни за красотата протеини – кератин и еластин. С годините настъпват още промени, включително затруднено усвояване на ценните вещества от храната и последващ дефицит на основни витамини и минерали. Ето защо поддръжката на кожата и косата трябва да започне около 25-годишна възраст, а не когато всички поражения вече са налице.

Довери се на Алайв коса, кожа и нокти – разкошна комбинация от природни съставки за дълбоко възстановяване!

Алайв коса, кожа и нокти е премиум формула, част от продуктовата серия Алайв на американския бранд Nature’s Way. Комбинира ключови хранителни вещества за здравето на кожата, косата и ноктите, включително витамини и минерали, хиалуронова киселина, колаген, билки, плодови и зеленчукови екстракти.

Алайв коса, кожа и нокти съдържа: В-витамини с висока биологична активност, включително биотин; витамини А, С, D и К; минерали – селен, цинк, йод, манган и молибден; хиалуронова киселина и хидролизиран колаген тип I с висока степен на усвояване; смес от плодови и зеленчукови екстракти Orchard Fruits™ /Garden Veggies (спанак, грах, зеле, карфиол, ябълка, аспержи, броколи, брюкселско зеле, краставица, домат, акай бери, банан, червено цвекло, боровинка, морков, череша, червена боровинка, грозде, ананас, синя слива, малина, ягода).

Тази комбинация е просто перфектна – съставките работят в отлична синергия, захранвайки кожата и косата отвътре: корена, кутикулата и космения фоликул, както и епидермиса, дермата и другите кожни слоеве. Тъй като насърчава синтеза на кератин и доставя колаген, Алайв заздравява ноктите и насърчава растежа им.

Ако сте забелязали, в продукта присъства една по-екзотична съставка – минералът силиций, чиито удивителни ефекти върху кожата, косата и ноктите са доказани. Силицият в Алайв коса, кожа и нокти е извлечен от растението полски хвощ и значително допринася за ефикасността и бързото действие на продукта. Този минерал все още рядко присъства в нутрикозметиката, предлагана на българския пазар и наличието му в Алайв е огромно предимство.

Как действа Алайв коса, кожа и нокти:

- спомага за поддържането на свежа, стегната и сияйна кожа;

- допринася за намаляване на бръчките и фините линии;

- успокоява кожата при акне;

- има подхранващо скалпа действие, редуцира загубата на коса;

- предоставя ползи при прекомерна употреба на преса, сешоар, стилизиращи продукти и боя за коса;

- възстановява плътността на косата и насърчава растежа й;

- може да противодейства на преждевременното побеляване, ако причината не е генетична;

- укрепва нокътната плочка, ускорява растежа на ноктите.

Продукт без съдържание на захар, сол, дрожди, пшеница, соя, млечни продукти, изкуствени аромати и консерванти! Разфасовка: 60 софтгел капсули. Дозировка: по 2 софтгел капсули дневно.

Nature’s Way е част от индустрията на натурални продукти за здраве от 1969 г. насам. Продуктите на американския бранд са сертифицирани по Tru-ID™ и Non-GMO Project – гаранция, че не съдържат ГМО и че произходът на съставките им е органичен. Официален вносител за България: Ревита ЕООД.

Търсете Алайв коса, кожа и нокти в аптеките или онлайн на www.revita.bg


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари