IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как да създадем втора кожа със слънцезащита?

20 март 2018 12 30

Новости в текстурите

Снимка: Avene

Снимка: Avene

Слънцезащитата е особено важна през цялата година, без значение дали в студените и зимни месеци или в топлите и слънчеви летни.

Разбира се, обръщаме повече внимание на нея след настъпването на пролетта, когато градусите малко по малко се вдигат и усещаме по-ясно допира на лъчите върху кожата.

Едно от най-важните неща, когато търсим слънцезащита, е продуктите да ни спестяват неприятен проблем, по-известен като белите петна.

От Avene представят продукти в тази посока, които са с невидима dry-touch текстура, без ефект на „маска“ и без бели следи.

Иновативната „Nude“ текстура предлага ново ниво на чувственост при употреба, а ултра фин силиций абсорбира потта и излишния себум. Действа моментално при досег с кожата и осигурява дълготраен ефект.

Сред основните продукти, които ни харесаха най-много от серията, са Brume сатенен спрей SPF 30 и Reflexe Solaire за бебета и деца.

Сатененият спрей е с огромно предимство за използване, тъй като се разнася равномерно и лесно върху кожата. Предоставя широкоспектърна UVB-UVA защита и оптимална кожна толерантност. Любимият спрей е с деликатен аромат и оставя завършек, който не лепне. Водоустойчив е и се слива напълно с кожата. Сатененият спрей ще бъде наличен в аптечната мрежа от месец  май. 

Другият продукт, който си харесахме, е слънцезащитата за деца и бебета, тъй като тя е от изключителна важност. Децата и бебетата имат особено чувствителна кожа, която изисква подбор на правилните продукти. Слънцезащитата на Avene е подходяща за лице и тяло, специално формулирана за чувствителната кожа на най-малките. Продуктът е без аромат, водоустойчив.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари