IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайната градина: Там, където природата и красивата коса се срещат

4 април 2018 08 39

Новата Aura Botanica от Kerastase идва с още по-богата гама продукти, за да отговори на нуждите на клиентките с всеки тип коса и вече се предлага в салоните Kerastase в България.

Снимка: Kerastase

Снимка: Kerastase

Aura Botanica е първата серия продукти за коса на Kerastase с 98% натурални съставки, справедливо набавени, която за една година се превърна в любима за жените по света, защото съчетава по уникален начин силата на природата с луксозното изживяване, което е запазена марка на Kerastase.

Последните години светът и понятието за лукс видимо се променят, все повече жени търсят „позитивен лукс“, което означава ексклузивно изживяване и бляскав резултат, съчетани с отговорност към начина, по който живеем, защото въпросът, на който си отговарят съвременните клиенти, търсещи лукс е не „колко имам“, а „кой съм аз“.

Aura Botanica дава персонален отговор на този въпрос с новата персонализирана серия от 8 продукта, работещи в пълна хармония, за да предложат мека и подхранена коса с естествен блясък, в съчетание с луксозни персонализирани ритуали, вдъхновени от спа изживяването.

През 2018, Керастаз се насочва още повече към неусвоената сила на природата при грижата за коса като обогатява серията с гама продукти за суха и изтощена коса.

Обновената серия включва богата мицеларна вана, създадена с формула за по-суха и чувствителна коса, както и три персонализирани стайлинг продукта, защото начинът, по който се оформя косата е жизненоважен за разгръщането на нейната аура.

Стайлинг продуктите на Aura Botanica подчертават и предпазват естествената красота на косата – от копринено-гладки дължини, до жизнени къдрици и плажни вълни, подходящи както за естествено съхнене на косата, така и за обработка с топлинни инструменти.

Всяка съставка е избрана заради доказаната си съвместимост с кожата на главата и косъма, както и заради свойствата си да подхранва, подсилва и предпазва сухата и чувствителна коса. Резултатът е подбрано портфолио от 6 могъщи съставки с натурален произход: мароканско арганово масло за блясък и мекота, амазонско масло от бразилски орех за дълбоко подхранване без утежняване, амазонско масло от мурумуру за лесен контрол на косата, масло от оризови трици за естествен блясък и самоанско кокосово масло за лесно разресване и еластичност.

Философията на новата линия е ясна и категорична: косата заслужава продукти, които не променят, а подчертават естествената ѝ красота. Природата продължава да съблазнява с разкошни текстури, благоуханен фин аромат, устойчива опаковка и ритуали, вдъхновени от спа изживявания.

В световен мащаб лице на линията е топмодела и секссимвол Емили Ратайковски, истински привърженик на натуралната красота с милиони последователи в Instagram, които следват нейното увлечение по природосъобразния и натурален начин на живот, както и философията ѝ, че красотата сама по себе си не е важна, а добива сила само когато е обвързана с кауза и може да променя света, превръщайки го в по-добро място за живот.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари