IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите, които ще жънат успех, ако творят в козметиката

6 април 2018 12 00

Кои знаменитости биха били перфектни в тази посока

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Много често наблюдаваме преквалифициране от супермодели на дизайнери и от звезди на професионалисти в козметичните колекции.

Такива примери са Хайди Клум, която създаде своя линия бельо, Емили Ратайковски, която твори бански костюми и Ким Кардашян и Мадона, които лансираха свои колекции грим.

Има обаче знаменитости, които все още не са се ориентирали в тази посока, а биха били перфектни.

Кои звезди трябва да помислят за кариера и в друга индустрия и защо биха били страхотни там?

1. Бионсе и Селена Гомес

Макар и двете да имат лансирани парфюми със своето име и дългосрочни договори с козметични гиганти, никоя не е посегнала към декоративната козметика. А биха били перфектни. Представяте ли си някого, който не би си взел палитра сенки на Бионсе или линия червила от Селена Гомес? И ние не.

2. Кара Делевин и Меган Фокс

Ако искаме да извадим перфектни вежди, то определено на челните места ще са Кара Делевин и Меган Фокс. Двете се превърнаха буквално в еталон как изглежда перфектната рамка на лицето и биха били прекрасни в ролята на креативен двигател в създаването на продукти за вежди.

3. Лейди Гага и Майли Сайръс

Когато се готвим за вечерно излизане с приятели, често поглеждаме за вдъхновение и грим идеи звездите. При Лейди Гага и Майли Сайръс няма грешка – едната е пример за тежък грим с акцент от опушени очи, а другата умело представя как да изглеждаме едновременно естествено красиви, но и с подчертани предимства на лицето. Със сигурност линии за парти грим от двете биха били страхотен успех.

4. Блейк Лайвли и Приянка Чопра

Косата – едно от най-големите оръжия на жената. При тези условия, Блейк Лайвли и Приянка Чопра са носителки на цял арсенал в пълна бойна готовност. Ако която и да е от двете създаде продукти за коса, с които да постигнем тяхната прическа – животът би бил още по-прекрасен.

5. Кендъл Дженър и Бела Хадид

Ако Лейди Гага е супер като креативен директор за парти грим, то Кендъл Дженър и Бела Хадид са идеални като създатели на супермоделски грим.

Котешкото око на Бела и идеалната кожа на Кендъл Дженър поддържани от продукти, създадени от самите тях... Ех, здравей, щастие!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари