IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Назаем от супермоделите: Плитки

21 април 2018 12 00

Тенденция за лятото

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Сезонът на фестивалите официално е в разгара си, а Коачела, един от най-дългоочакваните, вече мина.

Освен мегаучастието на Бионсе в него, има още няколко неща, на които да обърнем внимание.

Тъй като събитието събира на едно място супермодели и звезди, фестивалът се превръща в своеобразен моден подиум, който на едно място обобщава тенденциите в модата и красотата.

Тази година сред прическите на фокус бяха плитките – удобни, практични, много красиви и с огромен набор от разнообразни варианти.

1. Лаис Рибейро

Една от водещите тенденции за пролет-лято 2018 при плитките е комбинирането с цветни акценти. Лаис Рибейро е избрала наситен син нюанс, който е в съчетание с цвета на потника ѝ. Така хем ви е цветно, хем ви е удобно, хем сте красиви.

2. Жозефин Скривер

За по-дръзките дами, които обичат буквално да вплитат фаталност във визията, небрежните плитки с по-хлабав захват и сложна плетка са много подходящи. Прическа, с която оставяме далеч асоциацията за плитките с наивност и невинност.

3. Емили Ратайковски

Сексапилният модел се спира на плитка от двете страни, която стои като корона на главата. Продължението е сливане в една, завършващо с тънка долна част. Бохемското вдъхновение в прическата е страхотно и определено отива на фестивалната мода.

4. Алекса Чънг

За по-класически настроените дами, Алекса Чънг нацелва възможно най-ефектния вариант. Класическата плитка от две страни се явява като естествен акцент в прическата, позволяващ да бъдем с пусната коса.

5. Фредерик Софи

Тенденцията с плитките се имплементира както за дългите летни нощи, така и за светлата част на деня, като естествено продължение. По-нежните и леко разхлабени плитки са чудесни за плаж или за високи температури, тъй като едновременно сме красиви и ни е хладно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари