IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зеленчуци и плодове за сияйна кожа

18 април 2018 08 40

Какво да хапваме за красива кожа?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Знаем, че красотата идва отвътре, но често си задаваме въпроса как точно да постигнем това.

Не трябва да забравяме, че ние сме това, което ядем и съответно резултатите идват с усилия в тази посока.

Промените в менюто ни помагат да постигнем желаната промяна на здравословното ни състояние, а обикновено ключът към това са плодовете и зеленчуците.

1. Ябълка

Ябълките са пълни с витамин C и ви помагат да поддържате гладка кожа. Освен това плодът защитава от вредни последици, затова хапвайте поне една ябълка на ден.

2. Морков

Морковите имат много бета каротин, който тялото ни преобразува във Витамин А. Той се бори с белезите на стареенето и бръчките.

3. Лимон

Лимоните се борят с акне, белези и черни точки. Изстискайте лимонов сок в топла вода и я изпийте непосредствено след събуждане.

4. Семена от тиква

Семената от тиква имат цинк, който е страхотен за възобновяването на клетките. С консумацията им си осигурявате сияйна и мека кожа.

5. Спанак

Богати на антиоксиданти, салатите от спанак заздравяват кожата и помагат за извеждане на токсините от тялото. По този начин кожата ни не просто става чиста и свежа, но и много сияйна.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари