IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 стъпки за красив, дълготраен и здравословен тен

23 април 2018 08 00

Как да го постигнем – с ново поколение слънцезащита

Снимка: Lierac

Снимка: Lierac

Със засилването на слънчевите лъчи си мислим само за това как да се сдобием с така желания перфектен тен.

Като едни съвременни дами знаем, че не трябва да пренебрегваме и защитата, а всичко би било прекрасно, ако добавим и малко противостареещ ефект.

За щастие откриваме всичко това на едно място в новото поколение слънцезащита на Lierac.

Пионерите разработват серията Sunissime, която предпазва кожата от вредния ефект на фотостареенето.

И тъй като слънцето е един от основните източници на енергия, щастие и усмивки, от лаборатории Lierac го използват като вдъхновение, осигуряващо нежна грижа и неповторимо удоволствие.... опаковано като слънцезащита.

Активните съставки, заедно с Про Таурин, съчетават най-доброто от науката и природата, поддържайки кожата здрава, блестяща и нежна.

Ето какво задължително трябва да имаме със себе си на плажа и след това:

1. Капсули за здравословен загар

Няма нищо по-сексапилно и красиво от перфектния загар на кожата, а когато той е постигнат по здравословен начин, можем да забравим всички притеснения и да се отдадем на хубавите емоции.

Sunissime е първата противостарееща слънцезащитна линия, която защитава кожата от глобалния спектър и едновременно с това я енергизира. Капсулите за почерняване от серията помагат за по-бърз тен, здрава и подхранена кожа и могат да се използват през цялата година.

Една капсула дневно се приема с чаша вода в продължение на 15 дни преди излагане на слънце. Не е препоръчително да се превишава дневната доза. Имайте предвид, че не е препоръчително да се комбинират с други продукти, съдържащи селен.

Активните съставки за антиоксидантен концентрат от Витамин Е и селен, които предпазват клетките от оксидативен стрес. Каротеноиден концентрат от масло от морков, бета каротин от червени водорасли, олиорезин от домат и екстракт от розови листа, концентриран в лутеин.

Резултатите са подготвена кожа за излагане на слънце, която почернява по-бързо и се сдобива със здравословен загар.


2. Защитно енергизиращо мляко SPF 15, SPF 30 и SPF 50

Това е вторият важен продукт, който трябва да имаме това лято. Енергизиращото мляко е с патентованата филтрираща система (UVA/UVB) с растителни флавоноиди и меланин, която предотвратява видимите признаци на фотостареенето като бръчки, загуби на плътност и петна.

Про Тауринът, който видяхме и в капсулите за загар, улавя свободните радикали и ги превръща в таурин. Благодарение на това действие, бариерата на кожата е подсилена, стимулира се обновяването на клетките, активира се клетъчната хидратация, а кожата остава енергизирана и подхранена.

Млечната текстура попива незабавно в кожата и създава кадифено усещане.

Ароматът е на кокосова вода, жасмин и бергамот. Знаете, че нанасянето трябва да бъде в щедро количество, върху цялото тяло и преди излагане на слънце. Повторното нанасяне трябва да бъде на всеки два часа.

3. Рехидратиращо възстановяващо мляко

След като сме се сдобили с перфектен загар и сме осигурили защитата с първите две стъпки, идва време на грижата след слънце. Това е съществена част от ритуала, която не трябва да пренебрегвате, тъй като не просто се грижи за кожата, възстановява я, но и осигурява дълготрайност на тена.

Серията за след слънце възстановява кожата от стареещия ефект на слънцето и едновременно с това я успокоява.

Подсилена с екстракт от лешник и масло от авокадо, линията коригира слънчевата еластоза: бръчки и отпускане на кожата. Активиращият тена пептид подобрява синтеза на меланин, без излагане на слънце, за да ускори и удължи тена на кожата.

Текстурите намаляват температурата на кожата, а изстудяващият ефект осигурява моментално усещане за свежест и лекота. Температурата спада с до 3,3 °C, а кожата е хидратирана с 56%, непосредствено след нанасяне.

Продуктът е флуид с млечна текстура, с аромат на бели цветя, който нежно се топи върху кожата и придава мек и кадифен блясък. Нанасяйте върху цялото тяло след всяко излагане на слънце.

Ако предпочитате балсам, то тогава Baume reparateur rehydratant anti-age global е за вас. Специалното при него, освен интензивната хидратация и дълготрайност на тена, е фактът, че можете да го нанесете върху лицето, шията и деколтето, а ако имате зачервявания в тази зона, просто нанесете по-дебел слой и оставете да действа през нощта. На сутринта премахнете излишното количество с памучен тампон и си спестете червенините по лицето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари