IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кремовете на д-р Катрин Крахтова преобразяват кожата

29 май 2018 06 40

Целта ни е да удовлетворим изискванията на всеки клиент, твърди д-р Катрин Крахтова

Кремовете на д-р Катрин Крахтова преобразяват кожата

Доктор Катрин Крахтова е дерматолог и естетичен лекар, управител на частна многопрофилна болница за активно лечение „Скин Системс“.

Тя е един от първите лекари, въвели естетичната медицина у нас. Има повече от 16 години опит в сферата на дерматологията. Специализирала е в Бейрут, Москва, Тулон, Виена, Рим, лазерна липолиза в Париж (Франция), генетични разработки (ДНК тестове) в Лондон.

Д-р Катрин Крахтова е член на Френската асоциация по естетична медицина. Международен обучаващ лекар.

Д-р Крахтова, разкажете ни за съставките и влиянието на вашата козметична серия?

Всеки продукт от серията Dr.Krahtova, MD е плод на дълга и детайлна работа на екип от опитни лекари-дерматолози, пластични хирурзи, технолози, биолози и химици. Благодарение на този процес кремовете ни притежават максимална ефективност. Продуктите ни съдържат изцяло натурални съставки с доказани качества, подбрани от цял свят.

С какво тя е различна от масовата козметика, която се предлага на пазара?

Различното е, че всеки продукт от серията Dr. Krahtova, MD е разработен изключително прецизно, така че да задоволи конкретните нужди на различните видове кожа и да се справи с проблемите, които тя има. Съсредоточили сме нашата работа върху редица изследвания, така че да удовлетворим изискванията на хиляди клиенти и да им осигурим пълноценна грижа за тяхната кожа.

За какъв тип кожа са предназначени вашите кремове?

Серията включва кремове за всеки тип кожа, както и околоочен серум.

Какви отзиви получавате за кремовете от клиенти?

Дамите забелязват видимо изглаждане и освежаване на кожата. Лицето им става по-сияйно и гладко. Най-големият плюс, който отбелязват, е леката и деликатна текстура на кремовете, която не оставя мазни следи и не дразни чувствителната кожа и чувствителните очи. Кожата се преобразява и това се случва без допълнителни инвазивни процедури и на достъпна цена.

Предвиждате ли нови продукти в серията?

Отворени сме към идеята за създаване на още продукти, с които да задоволим нуждите на нашите клиенти. Тъй като всеки наш продукт е плод на дълги проучвания и работа на голям екип от специалисти, този процес отнема време. Предстоят ни много нови неща, за които можете да се информирате на сайта ни – http://drkrahtova.com/

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари