IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пускат линия гримове, вдъхновени от Меган Маркъл

1 юни 2018 15 30

В новата рекламна кампания участие взима и Бела Хадид

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Съпругата на принц Хари – Меган Маркъл вдъхнови Dior да създаде линия продукти за красота на по-достъпни цени, за да привлече клиентки от по-младото поколение, съобщи Контактмюзик.

За целта известната модна къща се е вдъхновила от скулите на Бела Хадид за своите продукти за контуриране на лицето и от външния вид на херцогинята на Съсекс Меган по време на сватбата ѝ с принц Хари за гримовете си.

Колекцията Dior Backstage, използвана от гримьори в рамките на шоуто Dior Cruise 2019 в Шантии, Франция, цели да привлече ново поколение клиентки. Очакваният с най-голям интерес артикул от въпросната колекция е Face and Body Foundation, който се предлага в 40 нюанса.

Смята се, че гримьорът Даниъл Мартин го е използвал, за да подчертае естествената красота на Меган Маркъл по време на сватбата ѝ с 33-годишния принц Хари.

В рекламната кампания за новата колекция участват моделите Бела Хадид, Мануела Санчес, Рут Бел. Двадесет и една годишната Бела дори помогнала за създаването на продукти за контуриране на лицето.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари