IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мисия грим: Смели през лятото

8 юни 2018 15 30

Как да бъдем красиви и дръзки този сезон?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

По неписани правила всеки сезон си има своите цветове, когато говорим за грим.

Ако през зимата предпочитаме по-класическите тонове, като например черно, сиво, перлено, то с повишаването на температурите се вдига и нивото ни на смелост.

Така с летните дни идват задължителните тенденции, продиктувани със смели и значително по-ярки нюанси. Те изразяват характера, индивидуалността и желанието ни да се впуснем в много летни приключения.

И ако се чудите с какво точно да се подготвите за летния грим, ето задължителните продукти, с които да създавате спомени през следващите месеци.

1. Бронзираща пудра

Всяко лято искаме супер тен, защото дори и класическата черна рокля ни стои по-секси от обикновено. За лицето търсим продукт, като Bronzing Powder на Sephora, с който да се сдобием моментално със супер естествен тен и да озарим лицето с матов или блестящ завършек. Тези бронзиращи пудри са с уникална релефна повърхност и гладка, ултрафина текстура, за да допълнят перфектно тена ни за изключително естествено и, разбира се, дълготрайно озаряване. Можем да я открием в три матови и три блестящи нюанса – зависи какъв ефект искаме да постигнем. Най-хубавото е, че можем да използваме и върху цялото лице, за да постигнем ефект „целунати от слънцето“ или да скулптираме лицето и да оформим по-ясни линии.

2. Очна линия

Студените дни си тръгнаха, а с тях прибрахме класическата черна линия. Вместо нея в несесера ни се появиха значително по-дръзките летни цветове. Любим продукт ни е Colorblock Linerсъвсем новата колекция от очни линии, които открихме в Sephora. Те са специални заради новата си формула, впечатляващите цветове и прецизното нанасяне (което е голям плюс, защото знаем какво предимство е това), а всичко това накуп гарантира, че ще се превърнат в най-желаните продукти това лято.

3. Сенки за очи

В сезона на пътуванията винаги се чудим как да поберем колкото може повече неща в по-малки опаковки. За да не ни липсва нищо и все пак да изглеждаме перфектно. В отговор на нуждите за летен грим и компактност идва Takeaway Palette мини палитра, достъпна в две разновидности. Всеки един от вариантите е с осем цвята сенки и удобна двустранна четка за нанасяне. Не се залъгвайте по смелите и интензивни пигменти – нежната им формула е подходяща и за най-чувствителните очи!

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари