IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 стъпки за перфектен грим на очите

19 юни 2018 14 10

Какво е необходимо?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Очите винаги са били най-лесният начин да изглеждаме сексапилни и красиви. Можем да постигнем с лекота ефект на котешко око и да подчертаем умението да съблазняваме буквално само с поглед.

Разбира се, за да постигнем оптимално добри резултати, трябва да заложим на правилните продукти за грим.

В този ред на мисли, представяме 3 стъпки, които задължително да спазим, за да се радваме на красив поглед и съвършена грижа.

В случай, че искате и вие някой от тези продукти, до 19 юни в магазините на Sephora при закупени три продукта на марката, единият от тях (този с най-ниска стойност) ще бъде подарък!

1. Вежди

Който и професионален гримьор да попитате, веждите са основополагащи за красивия поглед. Не е случайно, че те са рамките на лицето и трябва да им отделим специално внимание. За съжаление, не всички сме Кара Делевин и нямаме перфектни и плътни вежди без нито едно „петънце“, което да не е покрито със здрави косъмчета. Подчертайте погледа с Brow Thickener – продукт за вежди на Sephora, който комбинира удобна форма на накрайника за прецизно нанасяне и лека, пудрена текстура за по-плътни вежди. Ефектът е моментален, а формулата осигурява дълготраен резултат.

2. Клепачи

Втората съществена стъпка към перфектния поглед е подчертаването на очите. Както всяка дама знае, това е особено лесно с автоматичния khol молив на Sephora. Той е с невероятна гел-текстура и дълбоки, наситени цветове, които отговарят на всяка дама и всяка индивидуалност. Моливът е водоустойчив и осигурява дълготраен ефект, който няма да се загуби и в най-високите температури през лятото. Нанася се лесно и придава на погледа дълбочина и чувственост.

3. Почистване

За да имаме перфектен грим не трябва да пропускаме основата. Грижата за очите, клепачите и нежната кожа в тази зона е съществен елемент от красотата. Затова обърнете внимание на почистващия продукт. Extra-gentle eye make-up remover на Sephora е двуфазен разгримиращ продукт, който нежно отстранява грима от очите и устните. Формулата е обогатена с екстракт от памук за възможно най-нежна и деликатна грижа. Продуктът хидратира и осигурява комфорт и е подходящ за хора с чувствителни очи и такива, носещи лещи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари