IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Магията на грима: От мумия до уникална красавица

7 юли 2018 06 00

Азиатки с уникален макиаж

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

„Заваля дъжд и почна да гърми. Тя каза, че се страхува. Притиснах я към себе си и я прегърнах. Като ме пусна осъзнах, че съм ѝ изтрил веждите“. Това се случва понякога с тежкия грим, до който прибягват много дами.

След като социалните мрежи се напълниха с най-различни клипчета, в които момичета слагат по няколко пласта фон дьо тен, сенки и още куп други мазила, а отстрани мъж ги наблюдава многозначително, дойде ред на други. В тях азиатки показват как подходящият грим може да превърне най-грозната жена в неземна красавица.

За тези жени гримирането не е просто поставяне на пудра и червило, а нещо много повече. Ако ги видят без грим рано сутрин, някои мъже могат да се изплашат. Те са със светла и посивяла кожа, с торбички под очите, с много тънки или липсващи вежди, без никаква руменина по бузите... Но когато използват няколко трика и си сложат бижута, определено хващат окото.

Поставяне на лепенки, които да намалят обема на скулите, специални пластики за по-чипи и малки носове, изкуствени мигли, лещи за очи, са нещата, до които прибягват азиатките, за да изглеждат като фотомодели. Най-интересното е, че те се показват на камерата с грим, след което го премахват и разликата е огромна.

Ако си търсите гадже в интернет, не вярвайте на 100% на снимките, които ще видите в някои профили във Фейсбук и Инстаграм. Вече има различни козметични средства и онлайн редактори, които могат да направят чудеса. Вижте как във видеото и нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари