IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За блондинки: Мисия целунати от слънцето коси

11 юли 2018 10 20

Как да задържим ефекта през цялата година?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Чакаме цяла година да дойде лятото по няколко причини – тогава се отдаваме на отпуските и магически се превръщаме от работещи момичета в плажни бохемки.

Заменяме документите с коктейли, а косата ни става точно такава, каквато я обичаме – на небрежни вълни и кичури с цвят, като че целунат от слънцето.

Тук предимство имат блондинките, чиито руси коси стават много по-блестящи, а тонът на цвета естествено изсветлява.

Разбира се, неизказаното правило е, че всяка блондинка иска да бъде „малко по-руса“, а завръщането в градското ежедневие и смяната на сезоните идва с естественото потъмняване на кичурите.

Вече изпробвахме няколко продукта, с които буквално можем да превърнем цялата година в едно вечно лято... или поне за косата.

Имахме щастието да се насладим на новата серия на John Frieda – Sheer Blonde Go Blonder.

Тя включва изсветляващ шампоан за руса коса, изсветляващ балсам, спрей и маска за коса, предназначени за блондинки, които могат цяла година да се радват на по-светли тонове и блясък с ефект на „целунати от слънцето“.

Общо взето серията се състои от всички необходими продукти. Но ще ви разкажа малко повече за опита ми с тях.

Изсветляващият спрей за руса коса е истинска магия. С него успешно се постига до тон и половина по-светъл рус цвят, а изключителната формула се активира от уредите за топлинно въздействие върху косата. Промяната към още по-светло става постепенно след 3-5 употреби, което позволява да контролираме сами процеса. С две думи, виждаме ефекта и преценяваме дали искаме още по-светла коса или това е достатъчно.

Едно улеснение, с което можем да постигнем точно това, от което имаме нужда. За оптимално изсветляване, използвайте маша за изправяне или къдрене след като изсушите със сешоара. Препоръчително е да го използваме веднъж между две измивания на косата и само върху чиста и влажна коса.

Шампоанът и балсамът за коса John Frieda Sheer Blonde Go blonder са поддържащата грижа, с която се радваме на постоянен блясък на русия цвят. И двата продукта имат комплекс за изсветляване, който позволява съхраняването на тоновете и неговата сияйност. Трябва да призная, че ароматът им е страхотен и оставят нежен дъх на свежест в косата.

Маската за коса е нещо, без което аз лично не мога, тъй като косата ми е суха и има нужда от допълнителна хидратация. Така се подсилват блясъкът и мекотата, като се получава едно „запечатване“ на русия цвят с подхранване за косъма.

Това, което ми се иска да отбележа е, че продуктите са без амоняк и пероксид, което прави технологията нежна – още един бонус за руса, блестяща и здрава коса.

За повече информация последвайте John Frieda във Фейсбук

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари