IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блогърка: Харесвайте тялото си, никой не е перфектен

14 юли 2018 13 15

Момичето разкрива истината за снимките в социалните мрежи

www.instagram.com/selfloveclubb

www.instagram.com/selfloveclubb

Ако сте разглеждали профилите на известни личности в социалните мрежи, със сигурност сте забелязали, че всичките им снимки са перфектни. Те са слаби и със страхотен тен, нямат стрии и бръчки, хранят се в скъпи ресторанти и парадират с марковите си дрехи и аксесоари. Малко са звездите, които публикуват снимки без грим. Дори и да твърдят това, никой не знае дали не са използвали Фотошоп, за да заличат несъвършенствата по кожата си.

Фейсбук и Инстаграм са пълни със снимки на малки и големи, които искат да покажат на всички, че имат плосък корем и секси тяло на плажа. Разбира се, няма нищо лошо да се гордеят с хубавата си фигура, но ако срещнете някой от тях на живо, ще видите, че не е съвършен, както заблуждават кадрите в интернет.

Млада жена, създателка на „Selfloveclub“ в Инстаграм, насърчава представителките на по-слабия пол да се харесват такива каквито са. Публикувайки различни снимки, тя доказва, че някои неща, които виждаме в социалните мрежи заблуждават хората. Те могат сериозно да разклатят самочувствието им и да ги депресират.

Колажите на 23-годишната Мили Смит, която е майка на момченце доказват, че е много лесно да фалшифицира идеалната фигура. Глътване на корема, използване на по-тесни дрехи, които да прикрият паласките, по-тежък грим, подплънки, са малка част от антуража на хората, които се стремят да изглеждат добре само за снимката, а извън нея са си дебели и отпуснати като всички останали.

„На едната от снимките изглеждам по-слаба, а и двете съм ги направила в един и същи ден“, обяснява Мили и показва как един чорапогащник може да промени начина, по който изглежда нейната талия. Според нея хората са доста абсурдни след като искат да изглеждат зашеметяващо само за няколко минути – докато ги снимат.

„Не се сравнявайте с другите. Харесвайте себе си и просто живейте. Няма никой на тази планета, който да е точно копие на вас (освен близнаците), което е уникално само по себе си“, пише блогърката под своите снимки и изтъква, че не се притеснява да сложи впита рокля, защото е родила едно дете и си харесва коремчето, което ѝ е останал от бременността.

Още снимки на Мили Смит, която насърчава жените да харесват тялото си, ще намерите в нашата галерия.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари