IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Beauty експерименти: Звездите и перуките

21 юли 2018 10 45

Кои известни се пробват с други прически

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Звездите в днешно време не се притесняват да експериментират със своите визии. Така един ден ги виждаме като брюнетки, на следващия вече са руси, а на третия – с розови коси. Същото важи и за дължините, които сякаш магически порастват за едно денонощие.

Така трудно можем да разберем коя точно с каква естествена коса е, но пък за сметка на това лесно можем да преценим какво им отива и какво не.

Голяма тайна е, че всъщност повечето от тях изобщо не експериментират, а залагат смело на висококачествени перуки. Представяме ви 5 известни дами, които обичат перуките.

1. Кайли Дженър

Истински хамелеон в прическите и грима, сестрата от клана Кардашян изпробва какво ли не. И докато всички се надявахме зелените кичури да са само временна боя, тя дръзко мени перука след перука.


2. Риана

Когато си звезда на световната сцена, няма как да не залагаш на различни прически и визии, които да поддържат и интереса на феновете. Така Риана, която принципно е брюнетка, премина към отбора на блондинките... или поне на перука.


3. Емили Ратайковски

Рядко акцентираме върху косата на Емили Ратайковски, основно заради любовта ѝ към собственото си тяло. Тя обича да се снима основно по бански, а според сезона – и по бельо. Когато обаче вдигнем поглед, рязко осъзнаваме, че вместо тъмните шоколадови коси стои червеникава перука.


4. Хейли Болдуин

Годеницата на Джъстин Бийбър е с къс боб, който обича да носи на небрежни къдрици и леко разрошен път, който прилича повече на прическите, които добиваме по време на морската си почивка.

Изненадващо е обаче появяването ѝ с дълга перука, с която стана ясно, че и дългата коса много ѝ отива.

5. Рита Ора

При певицата случаят е същият като при Риана – за тях сценичните визии са много важно нещо, което значи, че експериментите са задължителни. Рита Ора е една от звездите, които не обичат да пипат собствената си коса, но пък за сметка на това нямат нищо против да изпробват всякакви перуки, които им попаднат.

Снимки: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари