IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Филъри с хиалуронова киселина - кои са предимствата им?

17 август 2018 05 00

Хидратират кожата в дълбочина

Източник: IStockphoto

Източник: IStockphoto

Хиалуроновата киселина има много ползи за кожата. Те са свързани с нейната природа и зоните, където може да бъде приложена. Освен резултатът за подобрения външен вид има още няколко предимства за кожата, дължащи се на нея:

Хидратация - поради факта, че молекулата на хиалуроновата киселина задържа вода, кожата е по-хидратирана и обменните процеси в нея се подобряват.

Придаване на свеж и отпочинал вид на лицето - в резултат от добрата хидратация се подобрява цялостният облик и лицето има по-младежки вид.

Стимулира се образуването на нов колаген - в резултат от подобрените обменни процеси в кожата се образува нов колаген, като тя става по-еластична и ефектът се задържа по-дълго.

Изглаждат се фините линии на лицето - при ефективна терапия се подобрява цялостния лицев контур, независимо от факта, че невинаги е необходимо едновременно поставяне на филър във всички лицеви зони.

Балансира мазната кожа - прилагането на продукт с хиалуронова киселина, помага на кожата да се хидратира и балансира, като по този начин се образува по-малко себум.

Инжектирането на хиалуронова киселина носи качествени и ефективни резултати за красотата и здравословния вид на кожата. Можете да видите тези резултати веднага след поставянето на хиалуроновата киселина. Най-пълен ефект се наблюдава след около месец.

Още за ползите на хиалуроновата киселина четете в Puls.bg








Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

катя ( преди 5 години )
Да бе "полезна" киселина. Реклама за глупачки.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар