IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 тайни за красота, които всяка жена знае

8 септември 2018 08 00

Какви са най-важните трикове и съвети?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Независимо дали сте от късметлийките със страхотна кожа, някои проблеми е възможно да се появят във времето или поне от време на време.

От акне до зачервявания, пъпки или бръчки – жените във всички възрасти могат да се сблъскат с тях.

В случай, че все пак не искате да се давате без борба, селектирахме за вас топ 5 работещи и изпробвани съвета, с които да се справите с всичко.

1. Не заспивайте с грим

Първото правило на страхотната кожа е много просто – мийте лицето си преди да легнете и не оставяйте и капка грим върху кожата. Независимо дали е 20 часа вечерта или 3 сутринта, когато се прибирате, използвайте почистващ продукт.

2. Вкарайте кухнята в рутината

Тук не става въпрос да стоите дълго време в кухнята, а по-скоро да се възползвате от съставките, които имате там. Известно е, че плодовете и зеленчуците могат да имат магически свойства, когато се добавят към домашни маски за лице или коса.

3. Хидратирайте се

Бюти експертите не спират да говорят за това колко е важно да се пие вода. Както за цялостното състояние на тялото, така и за лицето и кожата. Дехидратацията може да изсуши кожата и да ускори процеса по остаряване с появата на бръчки.

4. Не прекалявайте с миенето

Да пиеш вода е едно, да миеш твърде често лицето си – друго. В дългосрочен план, честото миене на лицето може да нанесе повече вреди, отколкото ползи. Това е така, тъй като по този начин премахвате естественото омазняване на кожата и е вероятно да създадете усещане за сухота.

5. Изследвайте се

Редовните кръвни изследвания и тези за кръвно, захар и други са изключително важни. Знаем добре, че здравият организъм е в основата на здравата и красива кожа.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари