IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 съвета за дами с права коса

19 септември 2018 11 20

Как да я поддържаме?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Правата коса често може да бъде лесна за поддържане, но има няколко техники, с които винаги ще се радвате на перфектна прическа.

Дори и да използвате пресата за коса за определени събития, в които искате тя наистина да няма нито една извивка, все пак ще е добре да използвате трикове и хитрини, за да подхранвате косъма.

В този ред на мисли, представяме ви 3 съвета за дами с права коса, които е добре да следвате.

1. Шампоан и балсам

Когато сте от късметлийките с перфектно права коса, то вероятно знаете, че до ден след измиване, косата ви губи от така желания обем. За да спрете този процес и да задържите ефекта по-дълго, използвайте шампоан и балсам за обем, който да повдигне от корена.

2. Грижа след баня

Факт е, че многото продукти преди сушене на косата е вероятно да я утежнят и това да се отрази на обема. Въпреки това никога не забравяйте да поставите подхранващо олио само в краищата, защото така ще запазите цялостния блестящ вид на прическата си.

3. Почиствайте пресата за изправяне

Когато използвате пресата за коса, задължително я почиствайте след това. Натрупването на каквито и да е продукти по плочите ще затрудни работата и съответно – перфектното изправяне на косата ви. Освен това никога не започвайте да изправяте преди да е загряла и напълно готова – в противен случай ще попречите на дълготрайността на прическата ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари