IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким пуска нови гримове за специален повод

20 май 2019 11 40

Тя и Кание празнуват 5 г. от сватбата

Източник: Instagram

Източник: Instagram

„5 години и 4 деца. Животът не може да бъде по-хубав! *Годишнината е съвсем скоро“. Това написа Ким Кардашян в Instagram и качи снимка от сватбата си с Кание Уест. 

Кадърът на рапъра и риалити звездата е събрал над 6 милиона и половина харесвания.

Със снимката Ким загатва на своите фенове, че ще отбележи грандиозно годишнината. По повод нея тя създаде специална козметика, наречена „Mrs. West“ (Г-жа Уест). Тя е предназначена за бъдещи булки. 

В нов пост Кардашян обяснява, че гримьорът ѝ, помогнал ѝ да изглежда зашеметяващо на сватбата, я вдъхновил за създаването на нова линия гримове, носещи нейното име и послание. Тя посочва, че е много развълнувана да ги види върху лицата на много булки.  

Съпругата на Кание Уест е заснела специална фотосесия, с която да промотира своята колекция, която ще бъде пусната в продажба на 25 май. На един от кадрите тя позира гола до стена от бели рози. 

Преди броени дни Ким и съпругът ѝ се сдобиха с четвъртото си дете. То е родено от сурогатна майка и ще се казва Псалм Уест. 

 

 

Четете още:

Запознайте се с Псалм Уест – бебето на Ким и Кание

Ким: Бебето прилича на Чикаго

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари