IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вечната любов на бунтарката: Звездите и късите коси

14 юни 2019 14 40

Знаменитостите, които не можете да си спомните с дълги коси

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Хората казват, че нямало вечни неща на този свят. Но ние веднага се сещаме за поне няколко – комбинацията между черно и бяло, стилът, любовта между Брад Пит и Дженифър Анистън и... звездите и любовта им към късите коси.

Докато повечето знаменитости чакат повод с червен килим, на който да разходят дългите си рокли висша мода, които носят гордо под дълги коси, то има няколко бунтарки, които дори не можете да си спомните как изглеждат с дълги коси.

Защото може много неща да не устояват във времето, но любовта на тези знаменитости към късите коси не е едно от тях.

1. Кристен Стюарт

Когато имаме думите „бунтарка“ и „къса коса“ в едно изречение, със сигурност Кристен Стюарт изниква първа като образ. Сладникавите години от „Здрач“ отдавна са в миналото, а актрисата трудно може да бъде видяна с дълга коса от години. Дръзките промени с прическата винаги се придържат към късите дължини и трябва да признаем – много ѝ отиват!

Beauty вдъхновение: Къдриците на Бионсе

Beauty вдъхновение: Мет Гала 2019

Козметика за коса – кои съставки да избягвате?

2. Чарлийз Терон

Тя е красива, талантлива и.. винаги с къса коса. Забележителната Чарлийз Терон може спокойно да бъде поставена като икона на късия боб, защото определено привлича прожекторите на всяко официално събитие.

3. Скарлет Йохансон

Скарлет, Скарлет! Забележителната блондинка е една от малкото жени, на които отива момчешки къса коса с акцент върху обемен бретон. Забележителното е, че дори и с толкова дръзка прическа нейната ангелска визия не може да понесе дори нотка промяна към по-мъжко излъчване, което само по себе си е благословия.

4. Риана

Певицата от Барбадос е кралица на промените с косата, но късият боб с бретон като че си остана нейната прическа. Разбира се, сценичните тоалети и големите деколтета само и единствено подчертаваха тази нейна коса, но не можем да не отбележим, че певицата носи такива черти на лицето, на които като че всичко седи.

5. Миранда Кер

Супермоделът, който създаде собствен бизнес, е олицетворение на сексапила и носи в себе си усещане за ретро старлетка. Късият боб с обемни букли само и единствено допълва визията ѝ, а ангелските черти на лицето я превръщат в жена, съчетаваща невинност и сексапил в едно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари