IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Маникюр със стикери – как да си го направите?

20 юни 2019 07 40

Подгответе добре нокътните плочки

Източник:

Източник:

Спомняте ли си малките ваденки за декориране на ноктите, които бяха хит преди години? Много тийнейджърки и жени в зряла възраст си ги купуваха, за да разнообразят маникюра си. Те се продават и досега по магазините, но основният им недостатък е, че се отлепват твърде бързо. 

Е, както се досещате, предприемчиви търговци вече са измислили заместител на въпросните лепенки, които издържат по-дълго време. По този начин може да се декорира както една част от нокътя, така и цялата му повърхност. 

Как да си направите маникюр с водни стикери? 

Необходими материали: 

– ваденки;

– пинсета; 

– купичка с вода; 

– ножичка;

– безцветен лак. 

 


 

Преди да пристъпите към залепването, почистете добре кожичките и нокътните плочки и оформете с пила. Хубаво е да няма неравности по нокътя, за да може стикерът да залепне добре.

Отлепяте горния слой на ваденката и потапяте хартийката във водата. Двете се отделят една от друга. Взимате самата рисунка и я поставяте върху нокътя с помощта на пинсетата.

Маникюр с вестник – как да си го направите?

При нужда изрязвате отстрани с ножичка, за да премахнете ваденката, която покрива кожата. Може да ползвате и суха гъба, за да натиснете леко отгоре, за да може рисунката да залепне добре. 

След като поставите рисунка върху всеки нокът, поставяте топ лак, с който декорацията ще издържи за по-дълго време. 

Матиран маникюр у дома – как да си го направите? 

Естествено, ако искате да си поставите стикер върху малка част от нокътя, става много по-лесно. 

 

 

За да си направите такъв маникюр, ви трябва малко повече търпение и сръчност. Пробвайте!

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари