IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бандерас и Алмодовар се събраха след 20 години (видео)

18 октомври 2011 07 56

Антонио разказа малко повече за новия си филм, чийто режисьор е Педро Алмодовар

Снимка: Sony Pictures

Снимка: Sony Pictures

Близо 20 години отне на актьора Антонио Бандерас, за да заработи отново с испанския режисьор Педро Алмодовар. След общите им продукции "Women on the Verge of a Nervous Breakdown" и "Tie Me Up! Tie Me Down!", сега тандемът работи по брилянтния трилър "The Skin I Live In".

В него Антонио играе пластичен хирург, който използва нов вид кожа върху своя пациентка, която съмнително прилича на съпругата му. Ето какво казва самият той за работата си с Алмодовар:

Не си работил отдавна с Педро Алмодовар...

С него работата е красива и трудна, защото Педро обожава да преоткрива себе си и те кара ти да се преоткриеш като актьор. Това означава , че отиваш в една непозната територия и ти трябва известна доза вяра. Това е , което правиш с Педро Алмодовар и аз съм много щастлив, че се случва отново след 21-22 години.

Работата с него кара ли те да се чувстваш, сякаш се завръщаш у дома?

Даже нещо повече, завръщам се при семейството ми. Макар да не сме работили заедно толкова време, ние поддържаме контакт, виждаме се. Личните ни отношения не са се прекратили.

Една от темите в "The Skin I Live In" е обсебването.

Някои хора казват, че е много повече от отмъщение. Моят герой се бори с нещо много по-голямо от отмъщението и стига до много тъмни води, опитвайки се да бъде перфектен и правейки се на Господ.

Сигурно си много горд, че един от най-креативните режисьори в бизнеса е испанец.

Да, каквото и да стане в живота ми оттук нататък, знам, че един ден ще умра. И хората винаги ще свързват работата ми с това, което съм правил с Алмодовар. Никога не сме коментирали химията , която има между нас. Обсъждаме по-детайлни неща, като дълбините на характера ми.

Кой е по-известен в Испания – ти, Пенелопе Крус или Феран Адриа?

Феран Адриа, разбира се.

Липсва ли ти испанският начин на живот в Лос Анджелис?

Понякога. Но не чак толкова много. Липсва ми храната, семейството, приятелите, гледките. Малага, малкият град, в който съм роден, е място, където обикновено не се ходи с кола. Изглежда като голямо, голямо село, където познаваш всички и знаеш, че животът им е много прост и естествен и едновременно много артистичен.

Можеш ли да ми кажеш разликата между испанския и италианския зехтин?

Може би. Италианците използват много повече маслини. Част от тях са транспортирани от Испания.

 

А ето го и трейлърът на новия филм на Бандерас!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари