IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Забавната Хилари Суонк

13 декември 2011 07 54

Актрисата Хилари Суонк най-накрая влезе в комедия, за да разкрие и забавната си страна

Снимка: сп. Gotham

Снимка: сп. Gotham

Тя не е от най-големите красавици на Холивуд, но притежава голяма харизма и талант, които й донесоха два Оскара. Хилари Суонк е третата най-млада актриса в историята на американското кино, която печели престижната награда за най-добра главна женска роля.

Свикнали сме да гледаме Хилари Суонк в сложни драматични роли във филмите „Момчетата не плачат" и „Момиче за милиони". В следващите редове ще прочетете за най-новия й филм, в който звездата се представя в съвсем друга светлина, партнирайки си с легендарния Робърт де Ниро. В декемврийския брой на сп. Gotham Суонк е изключително нежна и стилна и разказва с ентусиазъм за новата си роля:

Нека да поговорим за новия ти филм?

Казва се „New Year's Eve". Главната идея е, че всяка година ние получаваме втори шанс да бъдем по-добри, да даваме повече от себе си, да прощаваме, да обичаме повече.

Партнираш си с Робърт Де Ниро. Какво е чувството да играеш с него?

Кой във филмовия бизнес не си мечтае за това? В деня, в който ми предстоеше първата сцена с него, бях останала без думи, шофирах за работа, мислейки си как след броени минути ще се сбъдне една моя мечта.

Забавно е да те види човек в романтична комедия...

Аз наистина не съм толкова сериозна и драматична личност и затова е голямо удоволствие за мен да се представя и в по-различно амплоа, което така или иначе не показвам често в работата си.

Някога случвало ли ти се е да прочетеш сценарий и да си кажеш „Не знам как да изиграя това"?

Бих казала, че всеки път ми се случва. Дори и сега с този филм, защото нямам кой знае какъв опит с комедии, а екипът е наистина невероятен и исках да се представя добре.

Има ли определен филм или книга, които ти повлияха да избереш тази професия?

Първите два филма, които изключително ми повлияха, бяха Човекът Слон и The Miracle Worker. В тях се разказва за изключителни характери. Тогава усетих силното желание да стана актриса и да изпитам същите състояния, през които преминават главните герои, в по-дълбока степен. Затова обичам работата си.

Има ли момент в живота си, в който си си казала „Няма да се предам и ще го направя"?

Когато бях на 8, играех Маугли от Книга за джунглата и вече знаех, че искам да бъда актриса. На малко по-късен етап, когато майка ми беше на кръстопът в живота си, ми каза: „Ако наистина искаш да правиш това, трябва да заминем за Калифорния", след което аз и мама заминахме за Калифорния.

Много се изговори за твоето пътуване до Чечня. Ще ни разкажеш ли какво се случи там?

Приемам покани за събития непрекъснато. В този случай поканата беше отправена от турска компания за недвижими имоти по случай откриването на комплекс от модерни сгради в разрушен след войната град и среща с хора, които строят наново живота си. По този начин ми представиха визитата. Казах си: „Там съм!" Отивайки, бях помолена да честитя рождения ден на чеченския лидер. Оказа се, че съм поканена на рождения ден на чеченския лидер Рамзан Кадиров.

Срамувам се за това, че не проучих по-рано нещата, но нямах ни най-малка представа за досието на Кадиров, когато попаднах в чеченската заблуда. Организации, защитаващи човешките права, се опитаха да ми дадат знак, който уви, не стигна до мен. Нещата, написани за мен в пресата, са противоречиви. Виновна съм за това, че заминах и съжалявам, че го направих. Повярвайте ми, никога вече няма да приема покана, преди да съм получила информацията, която ми е необходима.

Снимка: сп. Gotham

Какъв въпрос би искала да ти задам?

Мога да ти кажа какъв въпрос не бих искала да ми зададеш и той е: "Кога ще изиграеш красиво момиче?" Мисля, че това е обидно. Не за мен, а заради персонажите, в които се превъплъщавам. Постоянно ме питат това. Красотата е изключително субективно понятие. Виждам как младите момичета се стремят по всякакъв начин да подражават на лицата от списанията, мислейки си че трябва да изглеждат точно по този начин. А истинската красота е много повече от това.

Какво е чувството да се завърнеш обратно в Ню Йорк?

Обичам този град – той ме вдъхновява и не искам никога да го напускам. Обожавам да препускам из града. Обожавам да вали дъжд или сняг и тогава най-много обичам да тичам из града, защото няма много хора по улиците. Тогава наистина усещам моя град. Живея в центъра, близо до реката и именно това най-много обичам в Ню Йорк, защото освен, че е сити, той има и красива природа.

Ти си сериозен пътешественик. Какво ще бъде следващото ти пътуване?

Работя с Фондация Старки Хиъринг. Те помагат на деца от Третия Свят. Надявам се с моята съдружничка Моли Смит да направим документален филм за това.

Още снимки разгледайте в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари