IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Стоун ходи на събития по задължение

21 януари 2013 10 20

Дамата вече не се радва на бляскавите коктейли, но признава, че "Оскар"-ите все още я впечатляват силно

Снимка: сп. W

Снимка: сп. W

Обикновено я виждаме бляскава, стилна и много облечена. Ема Стоун реши да покаже как изглежда една дама извън червения килим в сп. W. И макар че често в медиите звездите са далеч от думата „естествено" - покрити с тонове грим и минати през фотошопа - блондинката е доста натурална.

На корицата тя позира по черен сутиен и кожено яке, а във вътрешните страници носи минижуп, жълта дантелена рокля и дреха – отново в „минималистични" размери на ромбчета.

На всички кадри Ема е боса и определено се е лишила от голямо количество грим.

24-годишната сладурана промотира най-новия си филм „Gangster Squad", в който си партнира с Шон Пен, Джош Бролин и Райън Гослинг. Стоун е позната на екрана най-вече с участието си в комедии, но не и този път.

Какво казва дамата за последната си роля, вижте сами:

За това, че остава сериозна, когато играе в драма: „В реалния живот за мен е трудно да не се шегувам. Забелязва, го особено напоследък. Често като се шегувам, успявам да изляза от неловки ситуации. Така че за ме е вълнуващо, че мога да участвам в проекти, в които няма нищо забавно".

За червения килим: Първоначално, когато се озовеш там се питаш: Как по дяволите, се озовах тук? Всички тези хора, които не познаваш, са тук и това е страхотно. И след време вече свикваш и ти писва и става... като задължение. Има много малко събития, за които бих казала, че са страхотни и „Оскар"-ите е едно от тях"

За това кой филм я разплаква: „Краят на City Lights с Чарли Чаплин ме разплаква всеки път.

За гардероба ѝ в "Gangster Squad": „Бельото е доста претенциозно и отнема време, докато го облечеш с всички тези корсети. Но то помага много да влезеш в характера и да играеш по-истински".

А снимките на „натуралната" актриса са в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари