IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо Ди Каприо: Не мисля затова, че наближавам 40-те

28 януари 2013 10 20

Талантливият актьор показва своето обаяние от корицата на списание August

Снимка: сп.August

Снимка: сп.August

"Предполагам, че тази сериозна възраст все още не е влязла в моето съзнание. Смятам, че на 40 години е много важно да погледнем назад върху избора, който сме направили досега и отново да анализираме, накъде искаме живота ни да продължи. Аз произхождам от по-ниска от средната класа в САЩ, откъдето да се превърнеш в известен актьор, изглеждаше като непостижима мечта. Затова и до днес, когато имам възможност да работя върху интересен филм, аз бързам да го направя, сякаш все още имам нужда да реализирам тази мечта.

Като актьор, аз правя всичко възможно да разкажа една страхотна история по артистичен начин, но в края на деня не съм сигурен какво ще кажат критиците и публиката за моите усилия. В този смисъл винаги има една мистерия в правенето на филми, а това ти носи предизвикателство и вълнение."

За екологичните си инициативи:

"Напоследък моята работа по отношение на опазването на околната среда и активизмът ми в тази посока взе да става мой приоритет. Създадох фондация, която се фокусира върху повишаване на общественото съзнание от най-важните въпроси, свързани с нашата планета, нашата околна среда и въздействието, което хората имат върху света, в който живеем ... Това не само са изключително важни въпроси, но от тази своя работа натрупвам важен опит, а освен това покрай тези инициативи успях да видя някои от най-интересните и красиви места в света."

Вижте кадрите на замисления и красив милионер Лео в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари