IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бон Джоуви: Отказах на X Factor, имам си работа!

29 януари 2013 09 07

Певецът празнува 30 години на сцена с бандата си и разкрива тайните на младостта и щастливия си брак

Бон Джоуви, Снимка: Reuters

Бон Джоуви, Снимка: Reuters

Джон Бон Джоуви вече близо три десетилетия е във фокуса на медиите като фронтмен на групата „Бон Джоуви". Певецът ще отпразнува юбилея си на сцена с групата със световно турне, което ще мине и през София в разгара на пролетта, за радост на родните му фенове.

В интервю за в. Sun Джон разказва как е отказал да съдийства в X Factor и как поддържа брака си толкова години и на какво дължи младоликия си вид. 

Колко голяма дива (в контекста на капризна звезда) си?

На фона на всички останали в групата, аз имам най-малко багаж. Само една малка чанта. Останалите са доста по-сложни. Нямам нужда от големи хотелски стаи, антураж и други неща – просто не ме интересуват. Единственото изискване, което вероятно имам, е че летя само сутрин в 9.30, а не по нощите.

Ако можех да инвестирам парите си в тези транспортиращи машини като тези от „Стар трек", вероятно щях да го направя.

Как успяваш да изглеждаш толкова младолик?

Добри гени. Не ползвам някакви козметики и лосиони. Не съм се подлагам на никаква операция – гърдите ми са достатъчно големи. Не виждам нужда да лягам под скалпела.

Работя много и обожавам да тичам. Тичам по 5-6 мили всеки ден. Никой не ме разпознава – приличам на стар човек.

Имаш ли някакви пороци?

Аз съм пияница, това е порокът ми.

Женен си от 23 години, как поддържаш романтиката жива?

Истината е, че съм голям късметлия. Имам прекрасно момиче до себе си, което още ме обича и успях да я намеря от първия път.

Бон Джоуви и съпругата му Доротея Хърли, с която са женени вече 23 години. Снимка: Reuters

Вълнуваш ли се за празника Св. Валентин?

Обикновено се събуждам и съм малко шокиран, защото съм го забравил. Не смятам, че трябва да бъде един ден, а всеки ден. Няма смисъл да купуваш подарък един ден, а останалите 364 да се държиш като глупак. Букет цветя е достатъчно да отчетеш празника.

Би ли съдийствал в шоу като „X Factor"?

Всички подобни риалитита ми предлагаха да вляза като съдия миналата година. Но отказах, това не е за мен, аз си имам работа. Трудно е за тези таланти, защото са подложени на голямо напрежение и внимание. Те се борят за победа и се очаква от тях да запишат парче или албум, което да пожъне грандиозни успехи.

Имах на разположение 23 години, за да запиша първия си албум. Развих кариерата си от баровете, никога не съм участвал в подобни състезания.

*Интервюто е преведено от в. Sun

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари