IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Омагьосващият чар на Рейчъл Уайз

16 февруари 2013 07 06

Мисис Джеймс Бонд очарова от корицата на новия брой на списание Harpеr's Bazaar

Снимка: сп.Harper's Bazaar

Снимка: сп.Harper's Bazaar

Рейчъл Уайз е красавицата от корицата на мартенския брой на списание Harper's Bazaar, Великобритания. Това е съвсем логично, тъй като нейните сънародници – британците, я харесват изключително много, особено откакто се омъжи за своя колега Даниел Крейг, по известен като последния и най-успешен Джеймс Бонд.

Актрисата, с магнетичен поглед и чувствени устни, позира за изданието, облечена в тоалети от пролетните колекции на Gucci, Fendi, Salvatore Ferragamo, Prada, Ralph Lauren и др. Визията ѝ е вдъхновена от 60-те години, а поводът, заради който е поканена от списанието, е нейната последна роля на вещицата-пророчица Еванора в новия филм на "Дисни" - "Оз: Великият и могъщият".

Ето и какво споделя с изданието талантливата Рейчъл:

За ролята си на злата пророчица Еванора:

"Оказа се, че Еванора се наслаждава на своята лошота. Тя смята, че да е зла, е доста забавно нещо. Наскоро гледах трилъра с Бет Дейвис - "Какво се случи с Бейби Джейн?" (култов филм, превърнал се в символ на киното на "психологическия ужас). Той взриви съзнанието ми. Това е едно от най-страшните неща, които някога съм гледала. Ужасяващ филм, а аз реално обичам и се възхищавам на Бет Дейвис."

За себе си и професията си:

"Хубавото на актьорската професия е, че не се чувствам прекалено отговорна. Искам да кажа, че съм учтива с всички на снимачната площадка и с мен лесно се работи, но по отношение на това как можете да се отнасяме към хората – имате пълен картбланш да показвате всякакви емоции. В крайна сметка филмите са измислица. Никой няма да се обиди наистина, ако му кажете нещо накриво. На другия ден ще го е забравил. Това ме радва и ме забавлява."

Вижте снимките на красивата вещица Рейчъл в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари