IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Босуърт: Със съпруга ми сме силни като двойка

2 ноември 2013 11 00

Актрисата от два месеца е съпруга и не може да спре да говори за прекрасния си съпруг

Кейт Босуърт: Със съпруга ми сме силни като двойка

Кейт Босуърт усилено промотира новия си филм „ Big Sur“, който ще се завърти в Америка през ноември. И докато дамата винаги е била по-консервативна пред публиката, отказвайки да се разголва, то в професията си е готова да поеме подобни „рискове“.

„Първата ми сцена беше гола. Дадоха ми възможност да избирам дали да започна снимките с нея или да остане за другия ден. И аз казах: „По-добре сега да се гмурна в дълбокото“, споделя дамата в новия брой на сп. Los Angeles Confidential, на чиято корица сияе.

Героинята ѝ е любовницата на Неийл Касиси (водеща фигура в бийт поколението на 50-те години на миналия век). „Развълнувана съм да премина някои граници, макар че съм традиционалист, който държи на семейството“, добавя за участието си в лентата 30-годишната красавица.

Разбира се, че Кейт държи на семейството. Тя е младоженка, тъй като преди два месеца каза „да“ на режисьора Майкъл Полиш и сега се радва на семейния живот с него. За дамата романса ѝ с него е като приказка.

„Не исках да объркам нещо във връзката ни, защото исках да работя с него отново. Има момент, в който си мислиш: „Дано това е така, както се надявам“. И в този момент двамата се поглеждате и ти знаеш, че трябва да се довериш на другия и да се успокоиш с думите: „Да, това е!“. Имам чувството, че го познавам цял живот и той усеща нещата по същия начин. И това е нещо специално, което не може да се облече в думи, без да звучи като романтична лента на Hallmark“, казва дамата пред медията.

Двойката се среща през 2011 г. по време на снимките на Big Sur, на който 43-годишният Майкъл е режисьор.

„Живеем, за да се правим щастливи един друг и да се подкрепяме. Връзката помежду ни е много силна, защото искам да покаже максимума от потенциала си. Ще направя всичко по силите си, за да го подкрепям и той би го направил за мен. И ето, че силата ни е, когато сме двамата“, описва отношенията си с настоящия си съпруг Кейт.

Вижте снимките на прелестната актриса в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари