IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ейми Адамс: В живота не съм елегантна

29 януари 2014 15 00

Звездата от „Американска схема“ показва ретро холивудски блясък в новия брой на L'Officiel

Снимка:L'Officiel

Снимка:L'Officiel

Талантливата актриса Ейми Адамс демонстрира ретро холивудски блясък в своята последна фотосесия за френското списание L' Officiel. Звездата от хита „Американска схема“ е номинирана 5 пъти за награда „Оскар“, като последният е за ролята ѝ във въпросната криминална драма, в която си партнира с Дженифър Лорънс, Крисчън Бейл и Брадли Купър.

Мис Адамс ще се бори в категорията „главна женска роля“ с култови актриси като Кейт Бланшет, Сандра Бълок, Мерил Стрийп и Джуди Денч.

Ейми е израснала в Колорадо и е работила като сервитьорка преди да се ориентира към актьорската професия. Днес обаче тя може да си позволи да позира в най-скъпите дизайнерски дрехи, като тези на марките Miu Miu, Burberry, Dolce & Gabbana, с които ще я видите в списанието.

39-годишната червенокоса красавица е заснета от фотографа Матю Сезар. В интервюто за изданието тя споделя искрено, че не се намира за много елегантна.

„Мога да си призная, че наистина не съм стилна. Не притежавам вродена елегантност като някои други жени. Красивата ми външност е само за червения килим. Разчитам на вкуса и таланта на моя стилист Кристина Ерлих, която облича още Пенелопе Крус и Тина Фей“, споделя фината актриса.

В същото време, в края на февруари, тя ще бъде почетена с наградата „Lacoste Spotlight Award“ 2014 (връчва се от гилдията на дизайнерите на костюми в Холивуд), която се дава на актьори, чийто талант, присъствие и кариера оставят следа както в киното, така и в модната индустрия.

Вижте снимките на Ейми за изданието в нашата галерия!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари