IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага: Искам да изпратя съобщение за любов в космоса

25 февруари 2014 12 40

Певицата се готви да напусне за кратко Земята и дори пусна едно от местата си на търг с благотворителна цел

Снимка: сп. Harper's Bazaar

Снимка: сп. Harper's Bazaar

„За мен е голяма чест, че ще пея в космоса. Искам да покажа нещо, което не само да събира хората заедно, а и да изпрати съобщение за любов отвъд всичко останало“, добави звездата.

Тъй като постоянно е в движение, певицата призна, че няма постоянен дом. Най-често тя използва апартамента си в Ню Йорк, където държи нещата си.

„Дом е доста противоречиво понятие. В действителност нямам такъв. Живея по целия свят. Имам малко апартаментче в Ню Йорк, където закачам шапките си, когато идвам да посетя родителите и приятелите си в града.

Жилището ми прилича на малка кутия за бижута, защото има огледала в розово и златно и огромно розово диванче, скъпа ваза, бяло пиано „Мерилин“ и будоар.

Не държа много дрехи в него, най-вече пънк нещата ми. Трите най-скъпи предмета в дома ми освен той самият са – палто, низ диаманти и перлите ми Микимото“, поясни певицата.

Междувременно дрехите, с които Гага се снима във фотосесията, включващи парчета на дизайнерските марки Versace, Carolina Herrera, Emilio Pucci и Gareth Pugh, са пуснати на търг в eBay. Harper's BAZAAR е в партньорство с търговския сайт, така че всички аксесоари и облекла от фотосесията на звездата за мартенския брой ще се продават на фенове, като печалбите отиват директно във фондацията на звездата Born This Way.

Вижте какво може да си купите, демонстрирано от самата Лейди Гага, в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 10 години )