IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амбър Хърд: Да се гордея с външния си вид би било грешка

30 май 2014 06 40

Красивата актриса показва сексапила си в новия брой на сп. W, но твърди, че не желае да изпъква с него

Снимка: сп. W

Снимка: сп. W

„Липсва ми моят „Мустанг“. Но фотографите знаят, че аз и моят „Мустанг“ мразим да бъдем притеснявани и затова той стои в гаража“, каза актрисата.

Амбър издаде, че ѝ е било много трудно да навигира кариерата си, така че тя да не бъде определяна от визията ѝ. За ролята си в „Дневникът на едно пиянде“, където се запозна с Джони Деп, звездата разкри:

„Много е трудно да намираш възможности, когато си млад и воден от романтиката. Като жена, обикновено имам две възможности: да играя сексуален обект или най-добрата приятелка, която не е секси. Няма нищо творческо в това да бъдеш секси. Не съм направила нищо специално, за да изглеждам така, както изглеждам... така че да се гордея с външния си вид би било грешка.“

Следващият филм с участието на Хърд се казва „London Fields“. Трилърът е с участието и на Деп и се предполага, че трябва да излезе по някое време тази година.

Вижте снимките на Хърд в галерията ни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )