IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Рита Ора – една съвременна Пепеляшка

27 юни 2014 08 40

Косовската албанка, която се превърна в поп звезда и модна икона

Снимка: Flare

Снимка: Flare

Рита Ора е талантлива и супер артистична певица, която прави видеоклипове със страхотен енергиен заряд, а освен това постепенно се превръща в модна икона, подобно на своята колежка Риана.

23-годишната британска звезда е лице на модната марка на Мадона – Material Girl, на козметичния бранд Rimmel, а отскоро и на спортния гигант Adidas, за който направи своя собствена колекция. Освен това Рита вече направи актьорския си дебют във филмовата адаптация на еротичния роман „50 нюанса сиво“, където играе сестрата на Крисчън Грей – Миа.

В момента тя се готви за своето световно турне, а междувременно дава интервю за списание Flare, чиято корица ще краси през месец август.

Мис Ора е родена в Косово и е кръстена на екранната сирена Рита Хейуърт. Семейството ѝ се премества в Лондон, когато тя е малка, а музикалните продуценти я забелязват, когато е само на 16 години.

Тя подписва договор със звукозаписната компания на Джей Зи – „Roc Nation“, когато е само на 17 години. Кариерата си започва като подгрява концертите на Coldplay. Доскоро имаше връзка с известния ирландски DJ Калвин Харис.

Ето и няколко акцента от интервюто със съвременната Пепеляшка, която тръгва от размирно Косово, за да се превърне в световна звезда:

За любимия си моден аксесоар: „Аз съм кралицата на чантите. Винаги съм ги имала с купища.“

За визията си: „Когато съм уморена, имам тъмни кръгове под очите и обичам да казвам, че това са очи на мече панда. По принцип рядко нося грим, с изключение на очната линия.“

За певиците, на които се възхищава: „Всяка певица мечтае за кариерата на Бионсе. Гуен Стефани също е мое музикално вдъхновение, а Риана наистина е много красива и уникална, с това, че винаги е вярна на себе си.“

За това, че е обсебена от социалните медии: „В Instagram имам 2,2 милиона последователи. Влизам в профила си веднага щом се събудя и го превъртам с едно отворено око. Това е като наркотик.“

Вижте снимките на Рита за списанието в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
прави хубава музика, но Калвин Харис е шотландец-не ирландец :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
симпатична, харесвам я! дано някога и българка достигне това ниво!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар