IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лара Бингъл за Сам Уортингтън: Не сме женени

24 юли 2014 10 51

Красавицата отрече слуховете за тайна сватба

Снимка:  Elle

Снимка: Elle

Лара Бингъл е красива млада дама, която е известна и като приятелката на звездата от „Аватар“ Сам Уортингтън. Преди време се появиха спекулации, че австралийският модел и актьорът са женени, тъй като и двамата са забелязани да носят златни халки на различни поводи.

За пръв път Лара проговори за тези слухове, отричайки твърденията за тайна сватба. Красавицата се появи на корицата на австралийското списание Elle, където сподели: „Аз не съм омъжена, не съм сгодена, не съм бременна. Всичко е просто любов“.

Въпреки това по време на спречкване с фотограф по-рано тази година Сам Уортингтън беше нарекъл модела „съпругата ми“. По този повод блондинката сподели: „Сам ме нарича по този начин през цялото време, още от деня, в който го срещнах. Хубаво е и е много ласкателно“.

Докато медийното внимание до голяма степен е привлечено от звездата от „Аватар“, който е ангажиран с участието си в редица филми, Лара споделя, че тя също има много ангажименти: „Аз работя повече, отколкото Сам. Дори когато пътувам, работя в самолета“.

Влезте в нашата галерия и разгледайте снимките на австралийския модел за списание Elle, както и някои нейни лични кадри – на един от които е в компанията на любимия си.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )