IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лана Дел Рей: Спала съм с много мъже в индустрията

25 юли 2014 10 29

Очарователната певица позира за новия брой на списание Complex

Снимка: Complex

Снимка: Complex

За смисъла на нейната песен „Fucked My Way Up to the Top“: „Това е коментар като: „Знам какво си мислиш за мен“ и аз намеквам за това. Знаете, аз съм спала с много мъже в индустрията, но никой от тях не ми помогна да получа своите сделки. Което е досадно“.

За нейната тригодишна връзка: „Вероятно връзката, в която съм била през последните три години. Определено разрушена заради тона на депресията и несигурността. Сега това са просто несъстоятелни отношения, невъзможни заради моята емоционална нестабилност... Понякога хората пишат най-добре, когато са прецакани. А аз съм малко прецакана. Целият този опит ме прецака“.

За това как е спряла да обръща внимание на критиците: „Хубавото на това да получаваш толкова много критики е, че буквално не ти пука. По мое мнение музиката винаги е хубава. Това, което очаквам сега от моята кариера, е музиката да бъде страхотна, а реакцията да бъде лоша“.

За това защо музиката ѝ не трябва да бъде квалифицирана като поп: „Ако някой си е мислел, че тя трябва да бъде категоризирана като попмузика, това е първата грешка. Тя не е направена, за да бъде популярна. Тя беше по-скоро психологическо музикално начинание. Не създавам забавни стих-припев-куплет-припев песни. Разнищвах моята история чрез музика. Хората бяха объркани защо стоя на сцената и просто пея, а не правя шоу. За мен шоуто е просто насочване и емоционална реакция чрез интонация, ритъм, начин на изразяване. Това е доста по-различно от това, което е популярно, така че си мисля, че много смятат, че аз не трябва да бъда популярна“.

Влезте в нашата галерия и разгледайте чаровната Лана Дел Рей за списание Complex.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

пхаххахаха ( преди 9 години )
тая ако е талантлива.. бегай бе
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар