IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ели Голдинг: Искам да съм заобиколена от силни жени, не мъже

29 юли 2014 13 00

Чаровната певица позира за британското списание Glamour

Снимка: Glamour

Снимка: Glamour

Ели Голдинг доби популярност преди няколко години със своите мелодични и зареждащи песни. 27-годишната певица не се отказва от мечтата си да прави музика и продължава да твори с пълни сили.

Заради своя супер успешен дует с диджея Калвин Харис, Ели предизвика слухове, че двамата са двойка. Това обаче не е вярно, тъй като певицата е щастливо обвързана с британския музикант Дъги Пойнтър.

В новия брой на списание Glamour, Великобритания, певицата споделя открито как се чувства по отношение на работата си, приятелите си и разкрива каква е истината за един слух, който упорито циркулира около нейното име.

Ето и какво споделя чаровната блондинка:

За приятелството си с Тейлър Суифт и Кейти Пери: „Ние сме приятелки, защото те разбират затрудненията. Те виждат какво е реално и какво не е. Аз дори не приближавам тяхното ниво на слава, но ако кажа: „О, Боже, Тейлър, това се случи“, тя ще отвърне: „Момиче, това е нищо“. Преодолей го, нещо от сорта. Имам силни женски образи навсякъде около мен, наистина готини жени. Мениджърът на турнето ми е жена, моят мениджър е жена. Искам да бъда заобиколена от силни жени, не от мъже“.

За това дали тя продължава да страда от пристъпи на паника, както в началото на славата си: „Все още има психологически хаос... Но всичко, което правиш, е свързано с това как реагираш на дадено нещо. На всичко. Става въпрос за твоята реакция. Аз не бях наясно с това преди. Но когато разбереш как можеш да контролираш нещата и ги приемеш, тогава може да се справиш“.

За писането на нейните песни: „Има вродена част от мен, която е много силна. Но винаги ще я има и тази част от мен, благодарение на която пиша песните си, тази слабост, тази уязвимост. Това ми помага да пиша моята музика. В тази индустрия, о, Боже, имаш нужда от дебела кожа! Но това е по-тънката кожа, която имам“.

За слуховете, че си е сложила силикон: „Не съм правила нищо подобно. Моите приятели ще си помислят, че е забавно. Тичах всеки ден в продължение на седем месеца, може би твърде усилено и когато спрях, станах по-заоблена. Гърдите ми изглеждат по-големи, защото талията ми е по-малка. Хората подценяват факта как могат да оформят тялото си. Тъй като спрях да ям месо и риба, тялото ми е по-добро от всякога!“

Посетете нашата галерия и разгледайте снимките към интервюто на Ели Голдинг за Glamour.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Да беее, гърдите и пораснали щото е тичала:))) Това ако ставаше с тичане, много жени щяха да тичат по цял ден като луди в парка! Ама не. Стига с този силикон! Най-грозните гърди са силиконовите, подути като кубета, дори сутиена не може да скрие това, нямат естествено движение, което именно е най-сексапилното в циците, а пак на пипане са ужасни
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
имаше една готина песен и това беше!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар